INTRANET FECDAS    CONTACTAR FECDAS GESTIÓ
 NOSALTRES
 AGENDA OFICIAL FECDAS
 AGENDA D´ACTIVITATS CLUBS
 CLUBS ESPORTIUS
 CENTRES ASSOCIATS
 GALERIES AUDIOVISUALS
 ESCOLA CATALANA  D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES
 
 ÀREES
  FECDAS
  Apnea
  Busseig de competició
  Busseig en altura
  Busseig esportiu
  Fotografia subaquàtica
  Fotosub apnea
  Hoquei subaquàtic
  Medi ambient
  Medicina
  Natació amb aletes
  Normativa i legislació
  Orientació subaquàtica
  Pesca submarina
  Protecció Patrimoni Arq. Sub.
  Rugbi subaquàtic
  Vídeo subaquàtic
  Altres
 PROPERES ACTIVITATS
Dilluns 01 maig, 2017
CC3 - XV Open Apnea Skaphos
Dissabte 06 maig, 2017
6a Jornada de Lliga Catalana 2016/2017
Diumenge 07 maig, 2017
CC3-III Selectiva L'Ametllla de Mar
Diumenge 07 maig, 2017
I Open Divers Videosub 2017
Diumenge 07 maig, 2017
II Open Divers Fotosub 2017 - Sel. Camp. Cat
 AGENDA SOCIAL CLUBS
06/05/2017 SPAS
Taller de FotoSub Apnea
17/06/2017 Club Nàutic Port de la Selva
7a Jornada de Neteja del Fons Marí
07/07/2017 SASBA
XVII Open Nocturn de fotografia submarina ciutat de Badalona
17/09/2017 MOLA MOLA
XVI Fotosub Social Mola Mola Club
NOTICIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES Tornar enrera
Dilluns 19 gener, 2015
L'Hoquei subaquàtic català competeix al 10 Torneig dels Pirineus
Tres equips de selecció catalana van jugar el passat 10 i 11 de gener del 2015 a Toulouse (França) la desena edició del Torneig dels Pirineus d’Hoquei Subaquàtic.

Les seleccions absolutes catalanes d’Hoquei subaquàtic de la FECDAS les van composar integrants de diferents clubs d’Hoquei subaquàtic de Catalunya: ISB de Sant Adrià de Besòs; CAS Català del Club Natació Sabadell, de Sabadell; SES Tarraco, de Tarragona, i GEAS de l’Empordà, de Figueres, i van comptar amb l’apadrinament de tres jugadors molt experimentats: l’André (jugador de la selecció neozelandesa), el Make (jugador de la selecció colombiana) i la Jane (jugadora de la selecció australiana).

En total, hi van participar 21 equips, bona part dels quals eren francesos: Pessac, Hyeres, Saintes, Moirans, Le Puy, Toulouse, Cagnes, Montpellier, Royan, Massilia, Les Frenchies i Lyon, entre d'altres.

El torneig es va organitzar en tres divisions, cadascuna de les les quals jugava una lligueta. Catalunya nois 1 va jugar en la 1ª divisió; Catalunya nois 2, en la 2ª divisió i Catalunya noies, en la 3ª divisió.


El dissabte, cada divisió va jugar el seu round Robin (tots contra tots). Diumenge es van fer els encreuaments i les finals.

Dels partits jugats dissabte, Catalunya 1 va acabar classificada tercera de la primera divisió, Catalunya 2 va acabar primera de la segona i Catalunya Noies va acabar sisena de la tercera.

El diumenge, Catalunya 1 i Catalunya 2 van passar els partits dels creuaments assolint els objectius proposats. Catalunya Noies va tenir uns partits molt disputats i finalment no va poder aconseguir la victòria en el partit en què es disputaven la darrera i la penúltima places de la seva divisió.

A les finals, Catalunya 1 jugava la tercera i quarta plaça de la Primera divisió. Va ser un partit molt igualat on al final els petits errors van passar factura. Catalunya 1 va acabar quarta de la Primera divisió.

L’últim partit de tot el torneig va ser la final en què va prendre part Catalunya 2. El partit va ser molt disputat i els gols no van arribar fins als darrers minuts. Al final, Catalunya 2 van aconseguir la primera posició de la Segona divisió.

També en l'apartat dels guanys, cal inscriure el fet que la selecció catalana femenina es consolida en participar per segon any consecutiu en aquest Torneig; el bon ambient que hi ha hagut entre jugadors i jugadore i l’experiència aconseguida un any més!

Escrit per: Mónica Arranz i Àlex Quintero (jugadors de la Selecció Catalana)


Consell Català de Ressuscistació Unió de Federacions Esportives de Catalunya Federació Espanyola d'Activitats Subquàtiques Confederació Mundial d'Activitats Subaquètiques

Generalitat de Catalunya - Secretaria General de lEsport
Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Copyright © 2017 FECDAS
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B