INTRANET FECDAS    CONTACTAR FECDAS GESTIÓ
 NOSALTRES
 AGENDA OFICIAL FECDAS
 AGENDA D´ACTIVITATS CLUBS
 CLUBS ESPORTIUS
 CENTRES ASSOCIATS
 GALERIES AUDIOVISUALS
 ESCOLA CATALANA  D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES
 
 ÀREES
  FECDAS
  Apnea
  Busseig de competició
  Busseig adaptat
  Busseig en altura
  Busseig esportiu
  Fotografia subaquàtica
  Fotosub apnea
  Hoquei subaquàtic
  Medi ambient
  Medicina
  Natació amb aletes
  Normativa i legislació
  Orientació subaquàtica
  Pesca submarina
  Protecció Patrimoni Arq. Sub.
  Rugbi subaquàtic
  Sota l’aigua en igualtat
  Vídeo subaquàtic
  Altres
 PROPERES ACTIVITATS
Diumenge 25 febrer, 2018
X Competició FOTOSUB APNEA HIVERN LLORET ACAS-ACES
Diumenge 04 març, 2018
CC1 - I Selectiva - XIII Trofeu Josep Noguera
Diumenge 11 març, 2018
XXXIII Trofeu Festa Major Memorial Kike Muñoz
Diumenge 18 març, 2018
CC2 - IV OPEN APNEA BARCELONA
Diumenge 25 març, 2018
Trofeu Spas FotoSub Macro-Select.Camp.Catalunya
 AGENDA SOCIAL CLUBS
26/05/2018 Club Nàutic Port de la Selva
VIII JORNADA NETEJA FONS MARÍ
13/07/2018 SASBA
XVIII Open Nocturn de fotografia submarina ciutat de Badalona
NOTICIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES Tornar enrera
Dilluns 19 gener, 2015
L'Hoquei subaquàtic català competeix al 10 Torneig dels Pirineus
Tres equips de selecció catalana van jugar el passat 10 i 11 de gener del 2015 a Toulouse (França) la desena edició del Torneig dels Pirineus d’Hoquei Subaquàtic.

Les seleccions absolutes catalanes d’Hoquei subaquàtic de la FECDAS les van composar integrants de diferents clubs d’Hoquei subaquàtic de Catalunya: ISB de Sant Adrià de Besòs; CAS Català del Club Natació Sabadell, de Sabadell; SES Tarraco, de Tarragona, i GEAS de l’Empordà, de Figueres, i van comptar amb l’apadrinament de tres jugadors molt experimentats: l’André (jugador de la selecció neozelandesa), el Make (jugador de la selecció colombiana) i la Jane (jugadora de la selecció australiana).

En total, hi van participar 21 equips, bona part dels quals eren francesos: Pessac, Hyeres, Saintes, Moirans, Le Puy, Toulouse, Cagnes, Montpellier, Royan, Massilia, Les Frenchies i Lyon, entre d'altres.

El torneig es va organitzar en tres divisions, cadascuna de les les quals jugava una lligueta. Catalunya nois 1 va jugar en la 1ª divisió; Catalunya nois 2, en la 2ª divisió i Catalunya noies, en la 3ª divisió.


El dissabte, cada divisió va jugar el seu round Robin (tots contra tots). Diumenge es van fer els encreuaments i les finals.

Dels partits jugats dissabte, Catalunya 1 va acabar classificada tercera de la primera divisió, Catalunya 2 va acabar primera de la segona i Catalunya Noies va acabar sisena de la tercera.

El diumenge, Catalunya 1 i Catalunya 2 van passar els partits dels creuaments assolint els objectius proposats. Catalunya Noies va tenir uns partits molt disputats i finalment no va poder aconseguir la victòria en el partit en què es disputaven la darrera i la penúltima places de la seva divisió.

A les finals, Catalunya 1 jugava la tercera i quarta plaça de la Primera divisió. Va ser un partit molt igualat on al final els petits errors van passar factura. Catalunya 1 va acabar quarta de la Primera divisió.

L’últim partit de tot el torneig va ser la final en què va prendre part Catalunya 2. El partit va ser molt disputat i els gols no van arribar fins als darrers minuts. Al final, Catalunya 2 van aconseguir la primera posició de la Segona divisió.

També en l'apartat dels guanys, cal inscriure el fet que la selecció catalana femenina es consolida en participar per segon any consecutiu en aquest Torneig; el bon ambient que hi ha hagut entre jugadors i jugadore i l’experiència aconseguida un any més!

Escrit per: Mónica Arranz i Àlex Quintero (jugadors de la Selecció Catalana)


Consell Català de Ressuscistació Unió de Federacions Esportives de Catalunya Federació Espanyola d'Activitats Subquàtiques Confederació Mundial d'Activitats Subaquètiques

Generalitat de Catalunya - Secretaria General de lEsport
Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Copyright © 2018 FECDAS
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B