INTRANET FECDAS    CONTACTAR FECDAS GESTIÓ
 NOSALTRES
 AGENDA OFICIAL FECDAS
 AGENDA D´ACTIVITATS CLUBS
 CLUBS ESPORTIUS
 CENTRES ASSOCIATS
 GALERIES AUDIOVISUALS
 ECAS - ESCOLA CATALANA
 D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES
 
 ÀREES
  FECDAS
  Apnea
  Busseig de competició
  Busseig adaptat
  Busseig en altura
  Busseig esportiu
  Fotografia subaquàtica
  Fotosub apnea
  Hoquei subaquàtic
  Patrimoni natural subaquàtic i medi ambient
  Medicina
  Natació amb aletes
  Normativa i legislació
  Orientació subaquàtica
  Pesca submarina
  Protecció Patrimoni Arq. Sub.
  Rugbi subaquàtic
  Sota l’aigua en igualtat
  Vídeo subaquàtic
  Tir subaquàtic
  Altres
 PROPERES ACTIVITATS
Diumenge 21 juliol, 2019
III OPEN FOTOSUB CN VILANOVA
Diumenge 21 juliol, 2019
I OPEN VIDEO SUB
Dissabte 27 juliol, 2019
16 th Underwater Hockey European Championship
Diumenge 28 juliol, 2019
CC4 Open Profunditat Cavalldemar
Diumenge 25 agost, 2019
COPA3 - XIII FOTO SUB APNEA ROSES ACESUB-GI
 AGENDA SOCIAL CLUBS
07/09/2019 AES NEPTUNO
Tiro subacuatico 1º selectivo
21/09/2019 AES NEPTUNO
Tiro subacuatico 2º selectivo
04/11/2019 Club Esportiu Mossos d'Esquadra
I Promoció CEME - Busseig amb Vestit Sec
19/12/2019 AES NEPTUNO
Tiro subacuatico finales
NOTICIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES Tornar enrera
Dilluns 24 novembre, 2014
Crònica del 13 Campionat de Catalunya d'Hoquei Subaquàtic
Crònica del 13 Campionat de Catalunya d'Hoquei Subaquàtic jugat el passat dissabte dia 22 de novembre al Club Natació Sabadellelaborada pel José Carlos Muñoz i el club Cas Català.

Jugada entre dos equips. L’equip d’estic negre, a punt de
marcar gol a la porteria rival.
El dissabte 22 de novembre es va celebrar una nova edició del Campionat de Catalunya d’Hoquei Subaquàtic. Les piscines de Can Llonch del Club Natació Sabadell van ser les triades un any més per acollir una nova edició d’aquest campionat.
A la cita hi van acudir 12 equips de tot el territori català, entre infantils i equips de la categoria absoluta. A més, es va comptar amb la presència de 2 equips convidats, de Perpinyà i Vitòria.

El torneig, que es va disputar des de tres quarts de deu del matí fins a les set de la tarda, es va dividir en dues parts. La primera va ocupar gran part del dia i va consistir en una lligueta on tots els equips es van enfrontar entre si a un partit d’una part de dotze minuts; d’aquí en sortiria la classificació provisional.

La segona part del torneig, ja ben avançada la tarda, va consistir en enfrontaments tipus finals —el setè classificat contra el vuitè, sisè contra cinquè, quart i tercer i la final entre el primer i el segon de la fase prèvia—. A més, el novè classificat de la categoria absoluta es va enfrontar amb el primer classificat de la categoria infantil. Els partits d’aquestes finals es van jugar a dues parts de deu minuts cadascuna.

Jugada entre dos equips del campionat.
Pel que fa els resultats de la segona fase, els partits van acabar de la següent manera: L’equip Cas Català 2, de Sabadell, últim a la primera fase, va guanyar 5 a 1 contra l’IES Padró, primers classificats infantils. La setena i la vuitena plaça se la van disputar el Cas Català 1, també de Sabadell, i l’equip de Perpinyà que, després d’un partit intens i igualat fins al final, es va acabar imposant per 2 gols a 3. El SES Tarraco i l’equip Nereida de Vitòria van jugar per aconseguir la cinquena plaça, que per 3 gols a 4 es va endur l’equip basc. Pel que fa les quatre primeres posicions tot quedava en família, ja que els dos equips de Figueres (GEAS Joves i GEAS Veterans) i els dos equips de Barcelona (ISB 1 i ISB A) es van disputar les posicions de podi. Finalment els GEAS Joves van imposar-se per 5 gols a 2 al GEAS Veterans, quedant així en tercera posició. L’equip ISB A, que no va perdre ni un sol partit en tot el torneig, es va endur la primera posició després de guanyar per 4 gols a 2 els seus companys de l’ISB 1, que van quedar segons.
            
Els equips un cop finalitzat un dels partits.
En general el campionat va ser un èxit, especialment per l’alta participació d’aquesta edició en totes dues categories. El fair play entre els equips va ser la tònica dominant: el bon ambient entre els participants és ja gairebé un tret característic de l’hoquei subaquàtic a Catalunya.

Els equips nedant a buscar el disc a mig camp en una sortida nèutra.
Aquest campionat, però, no hauria estat possible sense la col·laboració i bona voluntat  del club que acull el torneig a les  seves  instal·lacions.

El  Club  Natació  Sabadell  (CNS),  en coordinació  amb  els membres de l’equip Cas Català, ha fet una bona feina per deixar-ho tot a punt —càmeres subaquàtiques, instal·lacions, piscina, equip de so, publicitat— per tal que aquest campionat fos un èxit. Cal també fer esment de la Federació d’Activitats Subaquàtiques de Catalunya (FECDAS) per l’organització, en especial en la tasca dels arbitratges, i de l’empresa COBEGA, subministradora de begudes energètiques per als jugadors i jugadores.

El CNS, que ha acullit aquest campionat com ja fa uns anys, compta amb un dels equips participants i organitzadors, el Cas Català, que entrena els vespres de dilluns i dimecres a les piscines del carrer Montcada i Can Llonch.

Format de la crònica original aquí
 Consell Català de Ressuscistació Unió de Federacions Esportives de Catalunya Federació Espanyola d'Activitats Subquàtiques Confederació Mundial d'Activitats Subaquètiques

Generalitat de Catalunya - Secretaria General de lEsport
Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Copyright © 2019 FECDAS
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B