INTRANET FECDAS    CONTACTAR FECDAS GESTIÓ
 NOSALTRES
 AGENDA OFICIAL FECDAS
 AGENDA D´ACTIVITATS CLUBS
 CLUBS ESPORTIUS
 CENTRES ASSOCIATS
 GALERIES AUDIOVISUALS
 ECAS - ESCOLA CATALANA
 D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES
 
 ÀREES
  FECDAS
  Apnea
  Busseig de competició
  Busseig adaptat
  Busseig en altura
  Busseig esportiu
  Fotografia subaquàtica
  Fotosub apnea
  Hoquei subaquàtic
  Patrimoni natural subaquàtic i medi ambient
  Medicina
  Natació amb aletes
  Normativa i legislació
  Orientació subaquàtica
  Pesca submarina
  Protecció Patrimoni Arq. Sub.
  Rugbi subaquàtic
  Sota l’aigua en igualtat
  Vídeo subaquàtic
  Tir subaquàtic
  Altres
 PROPERES ACTIVITATS
Dissabte 06 juny, 2020
Campionat de Catalunya Natació amb aletes
Dimarts 09 juny, 2020
ASSEMBLEA GENERAL ORDINARIA 2020
Dissabte 13 juny, 2020
X JORNADA NETEJA FONS MARÍ PORT DE LA SELVA
Diumenge 14 juny, 2020
VII FOTOGRAFIA SUBMARINA MACRO ACASCB SFG
Diumenge 14 juny, 2020
Seguiment de l'evolució de la Posidonia Camp-2
 AGENDA SOCIAL CLUBS
13/06/2020 Club Nàutic Port de la Selva
X JORNADA NETEJA FONS MARÍ
NOTICIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES Tornar enrera
Diumenge 01 desembre, 2019
L’equip català de Rugbi Subaquàtic torna a la Champions Cup de Berlín
Els passats dies 22, 23 i 24 de Novembre es va jugar la Champions Cup de Rugbi Subaquàtic a Berlín. 

Aquest campionat, conegut com el mundial de clubs, ha agrupat els equips guanyadors de la temporada passada de cada país i els equips Femení i Masculí del Club barceloní, després d’un any d’espera, han tornat a participar en les dues categories.

Durant tres dies es va disputar el torneig de clubs més important del rugbi subaquàtic, la Champions Cup de Berlín, i tots els seguidors des de casa la van poden disfrutar amb l’habitual bona retransmissió via internet i els comentaris dels experts convidats.

Els nois com les noies del Club BCN Rugbi Subaquàtic van experimentar un campionat molt semblant. Amb uns grups inicials bastant complicats, significava per ambdós equips que tenien un partit decisiu que si es guanyava els permetria poder quedar els les primeres 6 posicions. Les catalanes van començar els partits divendres a la tarda, jugant contra un dels equips favorits pel títol, Langen (Alemanya). I van deixar a tothom sorprès del gran partit que van jugar perdent amb un estret 2 a 0. El segon partit del grup, el decisiu, va ser el dissabte al matí contra les Black Mermaids de Suècia, on algun petit error en la defensa va provocar la pèrdua ajustada de 2 a 0 i quedant així inevitablement situades per sota, en la banda baixa de la classificació.

D’altra banda, els nois, que van jugar el divendres seguit de les noies, el seu primer partit contra també l’equip favorit alemany TSV Malsch, van perdre 4 a 0. El dia següent van jugar el segon partit de grup on van empatar després d’una molt bona actuació i durant els penaltis de desempat van perdre 1 a 0. Aquest resultats, iguals que en el cas de l’equip femení, feia perdre la possibilitat d’aspirar a les posicions altes del podi.

No obstant, això no va desanimar ni els nostres nois ni noies del Club BCN. A partir de dissabte a la tarda les barcelonines van mantenir la seva defensa forta sense que els marquessin més gols i el joc cohesionat va portar a uns gols magnífics tan en el partit contra Helvetia (Suïssa) amb un 3 a 0 com amb les italianes FIRS amb un 2 a 0. Es va veure un equip amb molt de sacrifici i confiança.

I això també es va poder veure en els següents partits de l’equip masculí que van seguir els mateixos passos guanyant tranquil·lament contra l’equip de Boston Narwahls (EUA) amb un 6 a 1 i contra Zürich (Suïssa) amb un 2 a 0. Demostrant així com l’equip de Barcelona té un bon atac, seguretat i fluïdesa en el joc.

Finalment, les jugadores catalanes va aconseguir la setena posició i els nois van assolir la novena posició del campionat. En la gala del campionat de diumenge al vespre, es van donar els guardons als campions que aquest any van recaure una altra vegada en Orcas (Colòmbia) en primera posició masculina i Akkaren (Noruega) en la femenina, en segona posició van quedar els dos equips alemanys mencionats anteriorment.

Novament fer un agraïment a tota la gent que va animar els equips durant el campionat, partit rere partit, i a la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques FECDAS per tot el suport.

Felicitem a tot l’equip pel gran torneig realitzat i molts ànims per millorar els resultats de cara a l’any vinent!!

 

 

 

 

 

 
Consell Català de Ressuscistació Unió de Federacions Esportives de Catalunya Federació Espanyola d'Activitats Subquàtiques Confederació Mundial d'Activitats Subaquètiques

Generalitat de Catalunya - Secretaria General de lEsport
Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Copyright © 2020 FECDAS
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B