INTRANET FECDAS    CONTACTAR FECDAS GESTIÓ
 NOSALTRES
 AGENDA OFICIAL FECDAS
 AGENDA D´ACTIVITATS CLUBS
 CLUBS ESPORTIUS
 CENTRES ASSOCIATS
 GALERIES AUDIOVISUALS
 ECAS - ESCOLA CATALANA
 D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES
 
 ÀREES
  FECDAS
  Apnea
  Busseig de competició
  Busseig adaptat
  Busseig en altura
  Busseig esportiu
  Fotografia subaquàtica
  Fotosub apnea
  Hoquei subaquàtic
  Patrimoni natural subaquàtic i medi ambient
  Medicina
  Natació amb aletes
  Normativa i legislació
  Orientació subaquàtica
  Pesca submarina
  Protecció Patrimoni Arq. Sub.
  Rugbi subaquàtic
  Sota l’aigua en igualtat
  Vídeo subaquàtic
  Tir subaquàtic
  Altres
 PROPERES ACTIVITATS
Diumenge 05 juliol, 2020
SUSPESA-VII OPEN IMATGESUB C.N.P.S.
Diumenge 05 juliol, 2020
SUSPESA-VII OPEN IMATGESUB C.N.P.S.
Dimecres 08 juliol, 2020
BATEGOS DE SUBMARINISME PERSONES AMB CARDIOPATIES
Divendres 10 juliol, 2020
SUSPESA-XX OPEN NOCTURN de Fotografia Submarina
Dissabte 11 juliol, 2020
FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA D'IMATGE 2020
 AGENDA SOCIAL CLUBS
NOTICIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES Tornar enrera
Dimecres 03 juliol, 2019
Els ISB porten el millor Hoquei Subaquàtic a Sant Adrià amb el seu XX Open Internacional
  ISB és el club esportiu Intrèpids Seitons del Barcelonès amb seu a Sant Adrià del Besòs
El passat 29 de juny es va disputar a Sant Adrià de Besòs la vintena edició de l’Open Internacional de Hoquei Subaquàtic Ciutat de Sant Adrià, torneig internacional de clubs i un dels campionats més importants a Europa per la seva antiguitat, la xifra d’equips i la qualitat dels jugadors participants.

En el torneig van participar un total de 14 equips procedents de països amb forta presencia del nostre esport com Anglaterra, Holanda, Bèlgica, Portugal, Itàlia i França, a demés de Nereida, equip de Vitòria, i dels nostres companys de L’Escala els Anxovetes, que eren l’equip més jove.  A més, també va participar la Selecció SUB18, de la que formen part els jugadors Juniors de l’ISB, com a entrament previ per al mundial que es celebra aquest agost a Sheffield.

Tot el torneig es va desenvolupar amb total tranquil·litat, els jugadors van poder gaudir de 10 h de hoquei sense parar així com de la tradicional paradeta de fruita fresca, regentada pels pares i mares dels nostre club, que ja s’ha convertit en un clàssic del torneig que els jugadors busquen quan comença la calor. En aquesta ocasió, els equips es van dividir en dos grups a l’atzar i van competir uns contra els altres fins a obtenir una classificació. En aquesta fase inicial, els partits tenien una durada de vuit minuts. Ja en la segona part de l’Open, l’organització va reagrupar els equips en classificació top i subtop segons la posició obtinguda. Els equips de gran nivell es van enfrontar entre ells per la victòria en la categoria top en i la resta van competir en la categoria subtop. En aquesta fase, els partits tenien una durada de dotze minuts. Finalment, es va disputar una final amb dues parts de 12 minuts

El primer classificat d’aquest XX Open Internacional va ser l’equip portuguès Lisboa Club, la segona plaça va correspondre a l’equip italià Azzure i l’equip belga Holy Orca va quedar en tercer lloc. Menció especial pels nostre juniors, els jugadors catalans de la Selecció Espanyola Sub18, tant de ISB com d’Anxovetes, que van quedar en quart lloc.

Aquest any també vam comptar amb la visita del Sr. Pere Vilà i Collmalivern, Representant Territorial de l’Esport a Barcelona i comarques de Catalunya, al que hem d’agrair la estada al nostre Open, i el seu suport als esportistes catalans de hoquei subaquàtic, i en especial als jugadors de la selecció espanyola Sub18.

El ISB també agraeix la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Adrià per facilitar les instal·lacions, al personal del Poliesportiu Marina-Besòs per contribuir al bon desenvolupament del torneig, al Consell Català de l’Esport per la cessió dels obsequis i trofeus, a la FECDAS pel seu suport i, finalment, a tots els col·laboradors, pares i jugadors que han fet possible que aquest Open Internacional hagi assolit l’alt nivell de professionalitat exigit.


Departament de Hoquei Subaquàtic de la FECDAS


Consell Català de Ressuscistació Unió de Federacions Esportives de Catalunya Federació Espanyola d'Activitats Subquàtiques Confederació Mundial d'Activitats Subaquètiques

Generalitat de Catalunya - Secretaria General de lEsport
Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Copyright © 2020 FECDAS
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B