INTRANET FECDAS    CONTACTAR FECDAS GESTIÓ
 NOSALTRES
 AGENDA OFICIAL FECDAS
 AGENDA D´ACTIVITATS CLUBS
 CLUBS ESPORTIUS
 CENTRES ASSOCIATS
 GALERIES AUDIOVISUALS
 ECAS - ESCOLA CATALANA
 D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES
 
 ÀREES
  FECDAS
  Apnea
  Busseig de competició
  Busseig adaptat
  Busseig en altura
  Busseig esportiu
  Fotografia subaquàtica
  Fotosub apnea
  Hoquei subaquàtic
  Patrimoni natural subaquàtic i medi ambient
  Medicina
  Natació amb aletes
  Normativa i legislació
  Orientació subaquàtica
  Pesca submarina
  Protecció Patrimoni Arq. Sub.
  Rugbi subaquàtic
  Sota l’aigua en igualtat
  Vídeo subaquàtic
  Tir subaquàtic
  Altres
 PROPERES ACTIVITATS
Diumenge 05 juliol, 2020
SUSPESA-VII OPEN IMATGESUB C.N.P.S.
Diumenge 05 juliol, 2020
SUSPESA-VII OPEN IMATGESUB C.N.P.S.
Dimecres 08 juliol, 2020
BATEGOS DE SUBMARINISME PERSONES AMB CARDIOPATIES
Divendres 10 juliol, 2020
SUSPESA-XX OPEN NOCTURN de Fotografia Submarina
Dissabte 11 juliol, 2020
FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA D'IMATGE 2020
 AGENDA SOCIAL CLUBS
NOTICIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES Tornar enrera
Divendres 22 febrer, 2019
El BCN Rugby Subaquàtic triomfa a la primera jornada de la Trinations League 2019
  Torna la lliga de la Trinations, la lliga del sud d’Europa. El passat cap de setmana s’ha realitzat la primera parada a Cecina (Itàlia) on el club BCN Rugby Subaquàtic s’ha emportat la primera posició de

La Trinations arriba a la quarta edició i aconsegueix consolidar-se com una lliga mixta i una femenina de gran interès per als equips Europeus. Aquesta jornada, la primera parada, s’ha dut a terme a Cecina, una piscina fosca de 4,9 metres de fondària i 12 metres de llarg, característiques que portaven a un joc perillós sobretot en els contraatacs. 

Durant el dissabte es van realitzar tots els partits masculins/mixtes amb un total de vuit equips formats per països del sud d’Europa (Grècia, Itàlia, Espanya, França, Regne Unit). L’equip del Barcelona va realitzar una jornada perfecta i es va mantenir imbatible en tots els partits. Només van encaixar un gol contra l’equip de Pirañas, els de Valladolid. La resta de partits els van mantenir amb la porteria a 0 i realitzant un atac constant amb contraatacs molt ràpids i impossibles d’aturar.      

Per altra banda, el segon dia es van dur a terme els partits de la lliga femenina, aquest any formada per 5 equips. Les jugadores catalanes van fer un joc brillant, van començar el dia amb un empat a 2 contra les italianes, seguit de dos partits guanyant per golejada i mantenint la porteria a 0 (primer contra les angleses i després contra l’equip de Valladolid), i finalment van perdre l’últim partit contra l’equip de Graz, Àustria, per un ajustat 2 a 1. En tots els partits les noies del BCN Rugby Subaquàtic van demostrar un joc perfectament coordinat en l’atac, mantenint en casi tot moment la possessió de la pilota i amb una defensa ferma.  

La primera parada de la lliga va acabar amb l’entrega dels premis, i amb els equips catalans masculí i femení emportant-se la primera posició i la segona posició respectivament. En el cas de l’equip femení va ser un empat en la segona posició amb les italianes. Finalment la celebració del torneig va acabar amb un dinar de tots els equips.

classificació final:

Masculí/mixt

1 – BCN Rugby Subaquàtic

2 – Firenze (Itàlia)

3 – Fhysalis (Grècia)

4 – Bordeaux (França)

5 – Pirañas (España)

6 – Barbarians (equip de jugadors independents del draft)

7 – Milano (Itàlia)

8 – Firenze B (Itàlia)

Femení

1 – Graz (Àustria)

2 – BCN Rugby Subaquàtic (Espanya) /  Firenze (Itàlia)

3 – Pirañas (Espanya)

4 – Gloucestershire (Regne Unit)

Tota la família del club de Barcelona ja té ganes de veure com acabarà aquesta lliga de la Trinations aquest any, on es decidirà tot en la segona parada que es durà a terme a Atenes (Grècia) el cap de setmana de l’11 i 12 de Maig. Precisament per iniciativa de l'equip Grec, Physalis, per primera vegada la lliga va tenir streaming en directe, ells es van encarregar de portar el material i de fer funcionar durant les dues jornades aquest element tan essencial per al nostre esport, d'aquesta manera vam tenir gent conectada mirant els partits durant tot el cap de setmana i el mes important encara no només estaven connectats, estaven comentant i gaudint d'aquest gran i encara desconegut esport al nostre país.

Aconseguiran les noies catalanes tornar a ser campiones per segon any consecutiu?? I aconseguiran els nois del BCN Rugby Subaquàtic recuperar el títol de campions com van aconseguir en les dues primeres edicions de la lliga??

Agraïm la col·laboració i sempre suport incondicional de la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques (FECDAS).

Molta força BCN Rugby Subaquàtic! Consell Català de Ressuscistació Unió de Federacions Esportives de Catalunya Federació Espanyola d'Activitats Subquàtiques Confederació Mundial d'Activitats Subaquètiques

Generalitat de Catalunya - Secretaria General de lEsport
Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Copyright © 2020 FECDAS
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B