INTRANET FECDAS    CONTACTAR FECDAS GESTIÓ
 NOSALTRES
 AGENDA OFICIAL FECDAS
 AGENDA D´ACTIVITATS CLUBS
 CLUBS ESPORTIUS
 CENTRES ASSOCIATS
 GALERIES AUDIOVISUALS
 ESCOLA CATALANA  D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES
 
 ÀREES
  FECDAS
  Apnea
  Busseig de competició
  Busseig adaptat
  Busseig en altura
  Busseig esportiu
  Fotografia subaquàtica
  Fotosub apnea
  Hoquei subaquàtic
  Patrimoni natural subaquàtic i medi ambient
  Medicina
  Natació amb aletes
  Normativa i legislació
  Orientació subaquàtica
  Pesca submarina
  Protecció Patrimoni Arq. Sub.
  Rugbi subaquàtic
  Sota l’aigua en igualtat
  Vídeo subaquàtic
  Tir subaquàtic
  Altres
 PROPERES ACTIVITATS
Dimecres 12 desembre, 2018
Assemblea general de clubs de la FECDAS
Divendres 01 febrer, 2019
III Open GEAS de l'Empordà Ciutat de Figueres
Dimecres 01 maig, 2019
Lliga Catalana
 AGENDA SOCIAL CLUBS
NOTICIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES Tornar enrera
Divendres 22 juny, 2018
Els equips del Jordi Riba i l’Oriol Domingo, números 1 en el IV Open Divers Fotosub
El Jordi Riba, en la categoria de rèflex, i l’Oriol Domingo, en la de compactes, fan els primers llocs en la prova de Fotografia submarina IV Open Divers Fotosub.

FotoLa prova, que va celebrar-se a Platja d’Aro el diumenge 12 de maig, va comptar amb la participació de sis equips en la categoria de càmeres compactes i de tres equips en la categoria de càmeres rèflex. El tema fotogràfic de referència va ser Ambient.

La mateix jornada de competició va acollir també la segona de les proves de la Copa Catalana de Vídeo submarí, en què van prendre part tres equips.

Un cop resolta la sessió d’avaluació, en què van prendre part el Marc Giménez; el Josep Borràs; el Jaume Minguell i el Jordi Lopesino amb la intervenció del Ferran Roure com a secretari del jurat, la primera posició en la categoria rèflex l’obté l’equip que formen el Jordi Riba, del Club Subaquàtic Pallars, i la Chari González, amb 157 punts.

La segona posició queda en mans del David Marfil, del club Mar Endins, i el Juan José Albarral, amb 131 punts, i la tercera, en les del Sergio Raul Gonzalez, del club E-Submarinismo, i l’Ana Jiménez, amb 107 punts.

Pel que fa a la categoria de càmeres compactes, la primera posició de l’Oriol Domingo (Club Subaquatic Pallars) i l’Alfons Campillo l’acrediten els 126 punts aconseguits amb la seva col·lecció.

FotoMolt a prop, el Carles Lado (Club Subaquàtic Pallars) i el Francesc Garriga, fan la segona posició amb 121 punts, els mateixos que l’equip del Salvador Miralles (Club Subaquàtic Pallars) i el Jordi Llena, que assoleixen la tercera plaça.

La quarta posició és per a l’equip del Francesc Garriga (Club Subaquàtic Pallars) i el Carles Lado, amb 107 punts; la cinquena, per a l’Alfons Campillo (Divers) i l’Oriol Domingo, amb 88 punts, i la sisena, per al Jonathan Jimenez (Cadaqués Diving) i el Dani Sircuns, amb 66 punts.Consell Català de Ressuscistació Unió de Federacions Esportives de Catalunya Federació Espanyola d'Activitats Subquàtiques Confederació Mundial d'Activitats Subaquètiques

Generalitat de Catalunya - Secretaria General de lEsport
Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Copyright © 2018 FECDAS
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B