INTRANET FECDAS    CONTACTAR FECDAS GESTIÓ
 NOSALTRES
 AGENDA OFICIAL FECDAS
 AGENDA D´ACTIVITATS CLUBS
 CLUBS ESPORTIUS
 CENTRES ASSOCIATS
 GALERIES AUDIOVISUALS
 ESCOLA CATALANA  D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES
 
 ÀREES
  FECDAS
  Apnea
  Busseig de competició
  Busseig adaptat
  Busseig en altura
  Busseig esportiu
  Fotografia subaquàtica
  Fotosub apnea
  Hoquei subaquàtic
  Patrimoni natural subaquàtic i medi ambient
  Medicina
  Natació amb aletes
  Normativa i legislació
  Orientació subaquàtica
  Pesca submarina
  Protecció Patrimoni Arq. Sub.
  Rugbi subaquàtic
  Sota l’aigua en igualtat
  Vídeo subaquàtic
  Tir subaquàtic
  Altres
 PROPERES ACTIVITATS
Divendres 01 febrer, 2019
III Open GEAS de l'Empordà Ciutat de Figueres
Dimecres 01 maig, 2019
Lliga Catalana
 AGENDA SOCIAL CLUBS
NOTICIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES Tornar enrera
Divendres 22 juny, 2018
L’open de fotosub nocturn del SASBA arriba a la majoria d’edat
El XVIII Open Nocturn de Fotografia submarina SASBA – Ciutat de Badalona se celebra el cap de setmana del 13 i el 14 de juliol.

La prova, una de les que desperta més adhesió en la comunitat de la fotografia submarina catalana, tindrà com a escenari els fons sorrencs que caracteritzen la platja badalonina i que ofereixen atractius insospitats per als que no els sovintegen.

CartellLa prova admet la participació en la categoria de càmeres rèflex i de càmeres compactes i es desenvolupa en dues jornades consecutives i diferenciades.

La primera jornada té lloc el divendres 13 de juliol a partir de dos quarts de nou del vespre: és el moment en que es començarà a rebre als concursants. Un cop duta a terme la supervisió de les càmeres i la documentació, a les deu de la nit, es marcarà el punt d’arrencada de la immersió. El punt límit per a aquesta jornada arribarà passada la mitjanit: a dos quarts d’una de la matinada es tancarà el període per al lliurament de targetes de memòria a l’organització.

L’endemà, els participants tindran fins a les 12 del migdia per fer arribar, a través del formulari web que l’organització ha habilitat, les sis imatges seleccionades que volen sotmetre a l’avaluació del jurat.

La incertesa en relació a la composició de la classificació no s’allargarà gaire: a dos quarts de deu de la nit, el sopar de cloenda acollirà la projecció de les col·leccions de fotografies que s’han presentat a concurs i la cerimònia de lliurament de premis.

La inscripció per al XVIII Open Nocturn de Fotografia submarina SASBA – Ciutat de Badalona estarà oberta fins el dijous 12 de juliol a la mitjanit al lloc web http://www.sasbabadalona.com/open-nocturn

Per al cas en què calgui més informació, es pot consultar amb el club organitzador a través del compte de correu electrònic opensasba@gmail.com.
Consell Català de Ressuscistació Unió de Federacions Esportives de Catalunya Federació Espanyola d'Activitats Subquàtiques Confederació Mundial d'Activitats Subaquètiques

Generalitat de Catalunya - Secretaria General de lEsport
Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Copyright © 2018 FECDAS
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B