INTRANET FECDAS    CONTACTAR FECDAS GESTIÓ
 NOSALTRES
 AGENDA OFICIAL FECDAS
 AGENDA D´ACTIVITATS CLUBS
 CLUBS ESPORTIUS
 CENTRES ASSOCIATS
 GALERIES AUDIOVISUALS
 ECAS - ESCOLA CATALANA
 D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES
 
 ÀREES
  FECDAS
  Apnea
  Busseig de competició
  Busseig adaptat
  Busseig en altura
  Busseig esportiu
  Fotografia subaquàtica
  Fotosub apnea
  Hoquei subaquàtic
  Patrimoni natural subaquàtic i medi ambient
  Medicina
  Natació amb aletes
  Normativa i legislació
  Orientació subaquàtica
  Pesca submarina
  Protecció Patrimoni Arq. Sub.
  Rugbi subaquàtic
  Sota l’aigua en igualtat
  Vídeo subaquàtic
  Tir subaquàtic
  Altres
 PROPERES ACTIVITATS
Dissabte 29 juny, 2019
XIX Open Internacional de Barcelona
Dissabte 29 juny, 2019
Copa d'Espanya de Rugbi Subaquàtic
Diumenge 30 juny, 2019
VI OPEN IMATGESUB C.N.P.S.
Diumenge 30 juny, 2019
VI OPEN IMATGESUB C.N.P.S.
Dilluns 01 juliol, 2019
Copa Catalunya
 AGENDA SOCIAL CLUBS
12/07/2019 SASBA
XIX Open Nocturn de Fotografia Submarina, Ciutat de Badalona
07/09/2019 AES NEPTUNO
Tiro subacuatico 1º selectivo
21/09/2019 AES NEPTUNO
Tiro subacuatico 2º selectivo
04/11/2019 Club Esportiu Mossos d'Esquadra
I Promoció CEME - Busseig amb Vestit Sec
19/12/2036 AES NEPTUNO
Tiro subacuatico finales
NOTICIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES Tornar enrera
Dimarts 19 juny, 2018
El Jordi Riba i la Chari González es mantenen com a campions de Catalunya de Fotografia subaquàtica
L’equip que formen el Jordi Riba i la Chari González reté la condició de campió de Catalunya de Fotografia subaquàtica un cop acaba l’edició del 2018.

El Jordi Riba i la Chari González, que competeixen pel Club Subaquàtic Pallars, han aconseguit aquesta primera posició de manera rotunda amb primeres posicions indiscutibles en les tres categories fotogràfiques que conformen el Campionat de Catalunya.

FotoAixí, tant en la categoria de Peixos com en la de Macro, les seves col·leccions han rebut 100 punts cadascuna per part del jurat. La seva col·lecció en la tercera de les categories, Ambient, ha rebut 91 punts.

La suma d’aquestes tres quantitats -291 punts- és el que els situa al capdavant d’una classificació general en què els acompanyen el David Marfil i el Juanjo Albarral, del CN Vilanova, en la segona posició –amb 253 punts- i el Rafa Cosme i el Francisco J. Lindo, del CN Port de la Selva, en la tercera –amb 248 punts.

Al darrere hi ha els equips que formen l’Ana Lama i l’Eduardo Pérez (SPAS), amb 231 punts; el Toni Fuentes i l’Antonio Paradas (CN Port de la Selva), amb 222  punts; el Jordi Lopesino i el Pol Garriga (SPAS), amb 214 punts; el Sergio Raúl Patiño i l’Ana Jiménez (Asociación e-Submarinismo), amb 207 punts; el Txema Báñez i la Damaris Palo (Octopus-Sub), amb 185 punts; i el Carles Casanelles i el Toni Sales (Sant Andreu Sub), amb 172 punts.

El jurat que ha estat convocat per a la valoració de les col·leccions fotogràfiques l’han format el David Antoja; el Marc Giménez; el Pepe Sánchez i el Jaume Minguell amb el Ferran Roure com a secretari.

Classificació general

Classificació Macro

Classificació Peixos

Classificació Ambient

Galeria fotogràfica

El Campionat de Catalunya d’Imatge submarina s’ha celebrat enguany el cap de setmana del 26 i el 27 de maig en l’entorn del cap de Creus amb el centre Cala Montjoi com a referència.

La segona referència geogràfica del Campionat l’ha aportada el Museu Marítim de Barcelona en acollir l’acte de lliurament dels premis, un cerimònia que el costum demana que vagi precedida pel passi de les col·leccions de tots els participants.

Aquest campionat també ha acollit, com és habitual, el Campionat de Catalunya de Vídeo submarí, que ha comptat amb la participació de tres equips d’esportistes.

En aquesta modalitat, la primera posició ha quedat en mans de l’equip que formen el Carles Xifré i el Víctor Sánchez, del club SPAS, amb 136 punts.

La segona i la tercera posició, establertes només a causa d’un punt de diferència un cop sotmeses les propostes audiovisuals al jurat que les ha avaluades,  tenen com a noms propis els del Marc Pedrals i el Pep Fillat (Club Subaquàtic Pallars) -117 punts- i els del Toni Sales i Carles Casanelles (Sant Andreu Sub) -116 punts.

En aquest cas, el jurat l’han format el Jaume Minguell; el Lluís M. de Baldomero i el Carles Castillo, amb la participació del Ferran Roure en qualitat de secretari.

Aquesta edició del Campionat de Catalunya d'Imatge submarina s’ha dut a terme amb la  col·laboració de Cala Montjoi – Ciutat de Vacances; amb el suport de la Diputació de Girona i de l’Ajuntament de Roses i amb el patrocini de Cressi.

FotoConsell Català de Ressuscistació Unió de Federacions Esportives de Catalunya Federació Espanyola d'Activitats Subquàtiques Confederació Mundial d'Activitats Subaquètiques

Generalitat de Catalunya - Secretaria General de lEsport
Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Copyright © 2019 FECDAS
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B