INTRANET FECDAS    CONTACTAR FECDAS GESTIÓ
 NOSALTRES
 AGENDA OFICIAL FECDAS
 AGENDA D´ACTIVITATS CLUBS
 CLUBS ESPORTIUS
 CENTRES ASSOCIATS
 GALERIES AUDIOVISUALS
 ESCOLA CATALANA  D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES
 
 ÀREES
  FECDAS
  Apnea
  Busseig de competició
  Busseig adaptat
  Busseig en altura
  Busseig esportiu
  Fotografia subaquàtica
  Fotosub apnea
  Hoquei subaquàtic
  Patrimoni natural subaquàtic i medi ambient
  Medicina
  Natació amb aletes
  Normativa i legislació
  Orientació subaquàtica
  Pesca submarina
  Protecció Patrimoni Arq. Sub.
  Rugbi subaquàtic
  Sota l’aigua en igualtat
  Vídeo subaquàtic
  Tir subaquàtic
  Altres
 PROPERES ACTIVITATS
Dimecres 12 desembre, 2018
Assemblea general de clubs de la FECDAS
Divendres 01 febrer, 2019
III Open GEAS de l'Empordà Ciutat de Figueres
Dimecres 01 maig, 2019
Lliga Catalana
 AGENDA SOCIAL CLUBS
NOTICIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES Tornar enrera
Dijous 03 maig, 2018
El club SPAS es proclama campió de Catalunya per Equips de pesca submarina
Els esportistes de l’SPAS Sergi Caballeria, Xavi Blanco i Roger Amat formen el combinat campió de Catalunya per Equips i sumen un palmarès que sembla no tenir fi.

El Campionat de Catalunya per Equips 2018 de Pesca submarina organitzat per la FECDAS s’ha disputat a Lloret de Mar amb la col·laboració del Club Nàutic Cala Canyelles.

FotoSetze equips, amb 3 participants cadascun d’arreu de Catalunya, han participat durant 6 hores en una prova que limita les captures que no tinguin amb un pes mínim de 500 grams amb les excepcions que el pes mínim ha de ser de 4 quilograms per als congres i les morenes i de 3 quilograms per als meros i espècies afins.

Aquesta modalitat de competició –per equips- fa obligatori que sempre hi ha d’haver un dels participants a l’embarcació mentre els altres dos restants estan a l’aigua amb un boia de senyalització a una distància de l’embarcació inferior a 25 metres.

El campió en l’edició del 2018 ha estat el club SPAS amb l’equip que han format el Sergi Caballeria, el Xavi Blanco i el Roger Amat amb 27.990 punts i 17 peces.

L’equip subcampió ha estat el del CAS Marman, format pel Sergi Velasco, l’Omar Tauste i el Robert Domínguez, amb 27.090 punts i 12 peces.

La tercera posició queda en mans del club Skaphos Sub, que, amb un equip format per l’Eugenio Navarro, el Rafael Martin i el Sergi Escofet, ha fet 21.890 punts i 13 peces.

Una serviola de 6,350 quilograms ha estat la peça major del campionat en haver estat capturada pel Sergi Velasco  (CAS Marman).

FotoEl peix capturat, com és norma en els concursos de Pesca submarina que es duen a terme a l’empara del reglament federatiu, va ser lliurat a beneficència. En aquesta ocasió, les destinatàries han estat les entitats Associació Rusc i Avets de Tordera i Grup L’Espiga Solidària.

Representants d’aquestes entitats van agrair la donació de peix atès que és de molt profit per a les persones que el reben. Una cop van haver explicat els detalls de la seva feina solidària, els esportistes van premiar els representants de les entitats benèfiques amb un gran aplaudiment.

FotoConsell Català de Ressuscistació Unió de Federacions Esportives de Catalunya Federació Espanyola d'Activitats Subquàtiques Confederació Mundial d'Activitats Subaquètiques

Generalitat de Catalunya - Secretaria General de lEsport
Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Copyright © 2018 FECDAS
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B