INTRANET FECDAS    CONTACTAR FECDAS GESTIÓ
 NOSALTRES
 AGENDA OFICIAL FECDAS
 AGENDA D´ACTIVITATS CLUBS
 CLUBS ESPORTIUS
 CENTRES ASSOCIATS
 GALERIES AUDIOVISUALS
 ESCOLA CATALANA  D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES
 
 ÀREES
  FECDAS
  Apnea
  Busseig de competició
  Busseig adaptat
  Busseig en altura
  Busseig esportiu
  Fotografia subaquàtica
  Fotosub apnea
  Hoquei subaquàtic
  Patrimoni natural subaquàtic i medi ambient
  Medicina
  Natació amb aletes
  Normativa i legislació
  Orientació subaquàtica
  Pesca submarina
  Protecció Patrimoni Arq. Sub.
  Rugbi subaquàtic
  Sota l’aigua en igualtat
  Vídeo subaquàtic
  Tir subaquàtic
  Altres
 PROPERES ACTIVITATS
Diumenge 24 març, 2019
Campionat de Catalunya per Equips de Clubs
Dissabte 30 març, 2019
Amager Cup
Dissabte 06 abril, 2019
Seguiment Biodiversitat Fòrum - Projecte DIVA
Diumenge 07 abril, 2019
CC1 - I Selectiva Trofeo SPAS-Miquel Gil
Diumenge 07 abril, 2019
CC3 - Open d'Apnea Òscar López
 AGENDA SOCIAL CLUBS
NOTICIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES Tornar enrera
Dimarts 20 març, 2018
El Xavier Salvador fa el primer lloc en la prova inaugural de la temporada FECDAS de Fotosub apnea
L’esportista del club Skaphos Sub Xavier Salvador tanca en primera posició la prova X Trofeu Lloret–la Selva Open Costa Brava Sud de Fotosub apnea.

El Xavier Salvador, que és el vigent campió de la Copa Catalana de Fotosub apnea del 2017, aconsegueix el liderat en l’edició d’enguany d’aquesta mateixa competició en haver aconseguit 1.541 punts amb la col·lecció que va sotmetre al veredicte del jurat.

FotoLa segona posició en aquesta prova que ha estat organitzada per l’Associació Esportiva i Cultural Centre d'Activitats Subaquàtiques Costa Brava (ACAS Costa Brava) i Club Esportiu Subaquàtic Girona (ACESUB Girona) amb el Club Nàutic cala Canyelles-Lloret a la localitat de Lloret de Mar la fa l’Òscar Sagué, del club APS, amb 1.335 punts i la tercera, el Marc Cullell, del club Skaphos Sub, amb 1.199,5.

Al darrere, en funció de la valoració feta pel jurat, se situen el Toni Salvà (SPAS), amb 1.100,5 punts; l’Alexandra Prat (ACAS CB), amb 954 punts; el Miquel Clavero (ACAS CB), amb 789 punts; la Margot Bosch (Skaphos Sub), amb 788,5 punts; el Mario Tirador (ACAS CB), amb 680 punts; el Josep Antoni de Gea (SPAS), amb 586 punts, i el David Marco (SPAS), amb 557 punts.

Aquest esportistes, en les quatre hores que va durar la prova, van fer 2.905 fotos a peixos de la zona de competició -l’àrea coneguda com cala Canyelles-, 300 de les quals van ser puntuades.

El jurat d’aquesta prova l’han format el Manel Llenas; el Daniel Llenas i la Meritxell Llenas, que han comptat amb el Francesc Farró com a secretari del jurat i l’Antoni Garcia Rubies com a biòleg assessor.

Pel que fa a les imatges que han obtingut una puntuació més alta, hi ha la del cabot comú (Gobius paganellus) del Marc Cullell, amb  30 punts; la de la bavosa de plomall (Parablennius pilicornis) del Marc Cullell, amb 28 punts; i la de la bavosa de plomall (Parablennius pilicornis) de l’Òscar Sagué, amb 27 punts.

+  info: galeria de les millors fotos de valoració artística del X Trofeu Lloret–la Selva Open Costa Brava Sud de Fotosub apnea.Consell Català de Ressuscistació Unió de Federacions Esportives de Catalunya Federació Espanyola d'Activitats Subquàtiques Confederació Mundial d'Activitats Subaquètiques

Generalitat de Catalunya - Secretaria General de lEsport
Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Copyright © 2019 FECDAS
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B