INTRANET FECDAS    CONTACTAR FECDAS GESTIÓ
 NOSALTRES
 AGENDA OFICIAL FECDAS
 AGENDA D´ACTIVITATS CLUBS
 CLUBS ESPORTIUS
 CENTRES ASSOCIATS
 GALERIES AUDIOVISUALS
 ECAS - ESCOLA CATALANA
 D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES
 
 ÀREES
  FECDAS
  Apnea
  Busseig de competició
  Busseig adaptat
  Busseig en altura
  Busseig esportiu
  Fotografia subaquàtica
  Fotosub apnea
  Hoquei subaquàtic
  Patrimoni natural subaquàtic i medi ambient
  Medicina
  Natació amb aletes
  Normativa i legislació
  Orientació subaquàtica
  Pesca submarina
  Protecció Patrimoni Arq. Sub.
  Rugbi subaquàtic
  Sota l’aigua en igualtat
  Vídeo subaquàtic
  Tir subaquàtic
  Altres
 PROPERES ACTIVITATS
Dissabte 29 juny, 2019
XIX Open Internacional de Barcelona
Dissabte 29 juny, 2019
Copa d'Espanya de Rugbi Subaquàtic
Diumenge 30 juny, 2019
VI OPEN IMATGESUB C.N.P.S.
Diumenge 30 juny, 2019
VI OPEN IMATGESUB C.N.P.S.
Dilluns 01 juliol, 2019
Copa Catalunya
 AGENDA SOCIAL CLUBS
12/07/2019 SASBA
XIX Open Nocturn de Fotografia Submarina, Ciutat de Badalona
07/09/2019 AES NEPTUNO
Tiro subacuatico 1º selectivo
21/09/2019 AES NEPTUNO
Tiro subacuatico 2º selectivo
04/11/2019 Club Esportiu Mossos d'Esquadra
I Promoció CEME - Busseig amb Vestit Sec
19/12/2036 AES NEPTUNO
Tiro subacuatico finales
NOTICIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES Tornar enrera
Dimarts 20 febrer, 2018
Reunió del Comitè de Pesca submarina de la FEDAS i representants de les Federacions
El Comitè de Pesca submarina de la FEDAS va organitzar el 10 de febrer passat la trobada que manté un cop l’any amb els representants de les Federacions.

La trobada, que va tenir lloc a la seu de la Federació Espanyola d’Activitats Subaquàtiques (FEDAS), va comptar amb la participació de representants de les federacions catalana –el cap del departament de Pesca submarina, el Josep Navarro-; andalusa; asturiana, balear; canària; càntabra; gallega; valenciana i basca) i amb la presència President de la FEDAS, el José Antonio Olmedo.

Com és costum i tal com estava indicat en l'ordre del dia, la reunió va començar amb l'aprovació de l'acta de la trobada de l'any anterior, que va anar seguida per la valoració de les activitats dutes a terme el 2017 que va fer el Pere Noguera com a responsable del Comitè. A continuació, els càrrecs del Comitè es van posar a disposició dels reunits, que van renovar la confiança en les seus membres per un any més.

A continuació, es va recordar als representants de les Federacions que el termini per a la presentació de candidatures per ser seu de la celebració dels campionats Individual i de Clubs d'Autonomies del 2019 estava obert fins a la celebració del campionat individual de 2018. Aquesta planificació té com a objectiu que els esportistes i l’organització tinguin més temps per fer les gestions pertinents i permetre comunicar oficialment el llocs en què tindran lloc durant la celebració del campionat d’aquest any.

En relació a la participació de les dones tant en competició com en assumptes federatius, l’Alexandra Prat es va presentar com a nova representant del departament de Pesca submarina femenina, dona i esport en substitució de la Teresa Cañadas, que passa a ocupar el lloc de seleccionadora de la secció de Pesca submarina femenina.

Feta la presentació, l’Alexandra Prat va explicar la intenció d'enviar dos equips femenins a l'Open que se celebrarà a Tenerife al novembre vinent i va instar a què les Federacions tinguin una responsable de Pesca submarina femenina en els seus departaments de Pesca submarina.

La reunió del Comitè de Pesca submarina també va acollir la revisió dels reglaments de competició masculí, femení i Sub-23, en què es van tractar aspectes referits als pesos mínims i a les peces vàlides i es van ajustar alguns articles en funció de la línia que marca la CMAS en el seu reglament de competició.

A banda, la trobada del Comitè i els representants de les Federacions va acollir l’aprovació dels calendaris de competició per al 2018, que ja estan a disposició del públic en general al lloc web de la FEDAS.

També es va demanar que es traslladés als esportistes que hi poguessin estar interessats la celebració, del 27 de juny a l'1 de juliol, de la I World Cup Teams, que tindrà lloc a Bizerta, Tunísia, i que serà un campionat internacional de tipus obert al qual podran assistir equips formats per dos o tres esportistes de clubs de qualsevol Federació estatal.

Aquesta competició tindrà un cost d'inscripció discret en què es preveu incloure el cost de l’embarcació, l’allotjament, els àpats i l’assistència al sopar de gala per a quatre persones. Es preveu que hi prenguin part més de 40 equips.

A més, el Sergi Perez va comentar les activitats realitzades per IFSUA en relació a la pràctica de Pesca submarina.

FotoConsell Català de Ressuscistació Unió de Federacions Esportives de Catalunya Federació Espanyola d'Activitats Subquàtiques Confederació Mundial d'Activitats Subaquètiques

Generalitat de Catalunya - Secretaria General de lEsport
Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Copyright © 2019 FECDAS
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B