INTRANET FECDAS    CONTACTAR FECDAS GESTIÓ
 NOSALTRES
 AGENDA OFICIAL FECDAS
 AGENDA D´ACTIVITATS CLUBS
 CLUBS ESPORTIUS
 CENTRES ASSOCIATS
 GALERIES AUDIOVISUALS
 ESCOLA CATALANA  D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES
 
 ÀREES
  FECDAS
  Apnea
  Busseig de competició
  Busseig adaptat
  Busseig en altura
  Busseig esportiu
  Fotografia subaquàtica
  Fotosub apnea
  Hoquei subaquàtic
  Patrimoni natural subaquàtic i medi ambient
  Medicina
  Natació amb aletes
  Normativa i legislació
  Orientació subaquàtica
  Pesca submarina
  Protecció Patrimoni Arq. Sub.
  Rugbi subaquàtic
  Sota l’aigua en igualtat
  Vídeo subaquàtic
  Altres
 PROPERES ACTIVITATS
Dissabte 04 agost, 2018
BCN CUP
Dissabte 25 agost, 2018
7è Open Infantil Sant Quirze del Vallès
Diumenge 26 agost, 2018
XII Competició FOTOSUB APNEA ACESUBGI Roses
Diumenge 02 setembre, 2018
XVII Competició FOTOGRAFIA SUBA ACESUB L'ESCALA
Dissabte 08 setembre, 2018
Bergamo Cup - 2a Parada 3NATIONS LEAGUE
 AGENDA SOCIAL CLUBS
08/09/2018 UNIO SUBAQUATICA SABADELL "UNISUB"
26es Jornades d'iniciació al submarinisme
NOTICIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES Tornar enrera
Divendres 08 setembre, 2017
El Comitè Olímpic de Catalunya crida tothom a manifestar-se i a votar al Referèndum de l’1 d’octubre
El Comitè Olímpic de Catalunya respon a la convocatòria del referèndum de l’1 d’octubre amb una crida a votar

Davant la imminent celebració del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya el pròxim 1 d’octubre, les federacions, entitats i persones físiques individuals membres del Comitè Olímpic de Catalunya (COC), manifesten:

CartellFent història
- Som a les portes d’una jornada històrica, mai viscuda abans, la celebració de la qual farà ben segur de Catalunya un poble encara més democràtic i reconegut internacionalment. L’esport català té un rol importantíssim en la cohesió de la societat catalana, de la que avui en forma part necessària. I ha demostrat, des de l’inici de l’esport modern, les seves capacitats organitzatives i de desenvolupament pròpies i eficients, alhora que manté l’ambició i l’esperit de superació necessaris.
- El resultat del Referèndum afectarà i vincularà a tota la societat catalana. També a la gent de l’esport. La independència de Catalunya, com a resultat de la victòria del Sí al Referèndum, obrirà les portes al reconeixement internacional de Catalunya per la comunitat internacional.

Reconeixement internacional
- L’objectiu essencial del Comitè Olímpic de Catalunya és ser reconegut pel Comitè Internacional Olímpic. La Carta Olímpica estableix que només els Estats independents reconeguts per la comunitat internacional podran tenir un Comitè Olímpic Nacional reconegut pel CIO. Per tant, l’única manera que té el COC d’existir amb el ple reconeixement és la independència política de Catalunya.

- Només la independència de Catalunya permetrà la participació de les seleccions esportives catalanes de tots els esports als campionats d’Europa, del Món i als Jocs Olímpics amb plena normalitat.

- Les conseqüències econòmiques que se’n derivaran d’aquesta participació, en inversions i patrocinis, són altament positives i donaran a l’esport català la força econòmica i la projecció internacional que mereix.

Crida a la mobilització
- Entre la gent de l’esport hi ha una màxima generalitzada assegurant que l’important és participar. Aquest 11 de setembre i l’1 d’octubre defensarem aquesta màxima i per això cridem tothom a manifestar-se i a votar al Referèndum. Aquesta vegada sortirem a guanyar per defensar un estil, uns colors i per seguir endavant, gaudint de les possibilitats que la victòria ofereix per seguir creixent i ambicionant ser millors.

- El Comitè Olímpic de Catalunya ha valorat a fons totes les opcions i conseqüències per a l’esport català i afirma, amb convicció plena i unànime, que la independència és la millor opció possible i la més beneficiosa per als interessos de tota la gent que participa de l’esport a Catalunya.

Web de la campanya: www.esportpelsi.cat

Xarxes socials: @esportpelsi (Twitter) i www.facebook.com/esportpelsi (Facebook)Consell Català de Ressuscistació Unió de Federacions Esportives de Catalunya Federació Espanyola d'Activitats Subquàtiques Confederació Mundial d'Activitats Subaquètiques

Generalitat de Catalunya - Secretaria General de lEsport
Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Copyright © 2018 FECDAS
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B