INTRANET FECDAS    CONTACTAR FECDAS GESTIÓ
 NOSALTRES
 AGENDA OFICIAL FECDAS
 AGENDA D´ACTIVITATS CLUBS
 CLUBS ESPORTIUS
 CENTRES ASSOCIATS
 GALERIES AUDIOVISUALS
 ESCOLA CATALANA  D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES
 
 ÀREES
  FECDAS
  Apnea
  Busseig de competició
  Busseig adaptat
  Busseig en altura
  Busseig esportiu
  Fotografia subaquàtica
  Fotosub apnea
  Hoquei subaquàtic
  Patrimoni natural subaquàtic i medi ambient
  Medicina
  Natació amb aletes
  Normativa i legislació
  Orientació subaquàtica
  Pesca submarina
  Protecció Patrimoni Arq. Sub.
  Rugbi subaquàtic
  Sota l’aigua en igualtat
  Vídeo subaquàtic
  Tir subaquàtic
  Altres
 PROPERES ACTIVITATS
Dimarts 01 gener, 2019
TORNEIG DELS PIRINEUS
Dissabte 19 gener, 2019
3a Jornada de la Lliga catalana de Natació amb ale
Dissabte 26 gener, 2019
MOSTREIG FONS MARÍ ZONA FÒRUM
Divendres 01 febrer, 2019
III Open GEAS de l'Empordà Ciutat de Figueres
Divendres 01 febrer, 2019
19e Memorial Bostjana Masareca
 AGENDA SOCIAL CLUBS
NOTICIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES Tornar enrera
Dijous 03 agost, 2017
Els equips del Ferran Sánchez i el Francesc Garriga guanyen el IV Open Imatgesub CN Port de la Selva
El IV Open Imatgesub del CN Port de la Selva resol l’apartat de Fotosub amb la victòria dels equips del Ferran Sánchez i el Francesc Garriga.

FotoLa prova es va celebrar el diumenge 16 de juliol en la zona de reserva prevista per l’organització perquè la tramuntana va decidir fer acte de presència. Amb tot, el sentiment general dels participants un cop acabada la immersió va ser de satisfacció amb la feina feta.

Aquesta feina és la que s’ha sotmès a la votació del jurat, que ha situat la col·lecció del Ferran Sánchez i la Cristina Molnar en la primera posició de la categoria Rèflex amb 163 punts.

La segona posició la fa l’equip del Jordi Riba i la Chari González, actuals  campions de Catalunya de Fotografia submarina, amb 153 punts, força per sobre del tercer equip classificat, el del Ramon Pujol i el Jean-Pierre Giroudon, que ha fet 97 punts.
A tocar hi ha l’equip de l’Ana Lama i l’Eduardo Pérez, amb 94 punts, i el del Jean-Pierre Giroudon i el Ramon Pujol, amb 86 punts.

En l’àmbit de les càmeres compactes, el primer lloc el fa l’equip del Francesc Garriga i el Carles Lado, amb 131 punts. Amb menys diferència entre puntuacions que en l’altra categoria, la segona posició la fan l’Angelo Fronte i l’ Eleuterio Gonzalez, amb 127 punts, i la tercera, el Carles Lado i el Francesc Garriga, amb 121 punts.

FotoLa quarta posició la fa l’equip de l’Oriol Domingo i a Sarah Berjanero, amb 117 punts i la cinquena, el del Josep Coll i el Ramon Pujol, amb 79 punts.

L’acte de lliurament dels premis es va celebrar el diumenge 30 de juliol passat a les instal·lacions del Club Nàutic després que alguns dels participants fessin immersió a la Massa d'Or, a on l'abundant vida submarina no va deixar indiferent a ningú.

Seguidament, participants, familiars, amics, col·laboradors i representants del club es van reunir a la sala d'actes del CN Port de la Selva per assistir al passi de totes les fotografies presentades a concurs i rebre trofeus i recordatoris en funció de la classificació, que van anar seguits d’un dinar de germanor al restaurant del Club Nàutic.Consell Català de Ressuscistació Unió de Federacions Esportives de Catalunya Federació Espanyola d'Activitats Subquàtiques Confederació Mundial d'Activitats Subaquètiques

Generalitat de Catalunya - Secretaria General de lEsport
Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Copyright © 2018 FECDAS
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B