INTRANET FECDAS    CONTACTAR FECDAS GESTIÓ
 NOSALTRES
 AGENDA OFICIAL FECDAS
 AGENDA D´ACTIVITATS CLUBS
 CLUBS ESPORTIUS
 CENTRES ASSOCIATS
 GALERIES AUDIOVISUALS
 ECAS - ESCOLA CATALANA
 D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES
 
 ÀREES
  FECDAS
  Apnea
  Busseig de competició
  Busseig adaptat
  Busseig en altura
  Busseig esportiu
  Fotografia subaquàtica
  Fotosub apnea
  Hoquei subaquàtic
  Patrimoni natural subaquàtic i medi ambient
  Medicina
  Natació amb aletes
  Normativa i legislació
  Orientació subaquàtica
  Pesca submarina
  Protecció Patrimoni Arq. Sub.
  Rugbi subaquàtic
  Sota l’aigua en igualtat
  Vídeo subaquàtic
  Tir subaquàtic
  Altres
 PROPERES ACTIVITATS
Diumenge 21 juliol, 2019
III OPEN FOTOSUB CN VILANOVA
Diumenge 21 juliol, 2019
I OPEN VIDEO SUB
Dissabte 27 juliol, 2019
16 th Underwater Hockey European Championship
Diumenge 28 juliol, 2019
CC4 Open Profunditat Cavalldemar
Diumenge 25 agost, 2019
COPA3 - XIII FOTO SUB APNEA ROSES ACESUB-GI
 AGENDA SOCIAL CLUBS
07/09/2019 AES NEPTUNO
Tiro subacuatico 1º selectivo
21/09/2019 AES NEPTUNO
Tiro subacuatico 2º selectivo
04/11/2019 Club Esportiu Mossos d'Esquadra
I Promoció CEME - Busseig amb Vestit Sec
19/12/2019 AES NEPTUNO
Tiro subacuatico finales
NOTICIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES Tornar enrera
Divendres 07 juliol, 2017
El 18 Open Internacional d’Hoquei Subaquàtic Ciutat de Sant Adrià aplega 16 clubs europeus
La celebració del 18 Open Internacional d’Hoquei Subaquàtic Ciutat de Sant Adrià se salda amb un més que notable èxit de participació.

La divuitena edició d’aquest torneig internacional de clubs d’hoquei subaquàtic va tenir lloc l’1 de juliol passat. Aquest és un dels campionats més importants a Europa per la seva antiguitat, per la qualitat dels seus participants i pel numero de clubs participants.

FotoA més dels 16 clubs procedents de Catalunya, Espanya, Portugal, França, Anglaterra i Itàlia, van assistir diferents jugadors australians i neozelandesos. Com a mostra de l’interès en aquesta trobada, hi ha la presència de la selecció espanyola d’Hoquei subaquàtic, tant de l’equip femení com de l’equip masculí.

Abans de començar el torneig, es va fer un minut d’aplaudiments en honor del difunt jugador italià David Buggi, de 19 anys, molt estimat pel seu tarannà obert i amable.

Els equips participants es van dividir en tres grups a l’atzar i van competir uns contra els altres fins a obtenir una classificació. Aquesta s’aconseguia sumant els punts obtinguts segons les victòries, derrotes i empats. En aquesta etapa, els partits tenien una durada de 8 minuts.

Quant a l’arbitratge, cada equip blanc aportava un jugador com a àrbitre aquàtic i l’equip negre cedia uns altres dos, els quals feien d’àrbitres principal i aquàtic. Un cop acabada aquesta fase, es van reagrupar els equips en 3 grups segons la posició obtinguda. Els equips de gran nivell es van enfrontar entre ells per la victòria i la resta van competir pels altres llocs. Aquests partits, de 15 minuts, ja van ser dirigits per àrbitres internacionals.

Un cop acabat el torneig d’adults, va començar la part infantil d’aquest Open, en la qual es van barrejar tots els jugadors menors de 16 anys: el club Intrèpids Seitons del Barcelonès (ISB); les Anxovetes de l’Empordà; el Nereida del País Basc i un jugador de Madrid. Es van disputar 8 partits sense classificació amb l’objectiu que els més petits gaudissin de l’ocasió i que es poguessin establir les bases de la propera Selecció espanyola Sub-19.

El primer classificat d’aquest 18è Open Internacional va ser l’equip Holy Squid, amb jugadors de diferents nacionalitats. La segona plaça va correspondre a l’equip Pandemonium, format per jugadors anglesos més la portera de la selecció espanyola. Finalment, el club ISB va quedar en tercer lloc.

Per finalitzar la jornada, tots els jugadors van celebrar un sopar de germanor.

El club ISB agraeix la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Adrià per facilitar les instal·lacions; la del Poliesportiu Besòs per contribuir al bon desenvolupament del torneig; la del Consell Català de l’Esport, especialment a la senyora Neus Escolies, per la cessió dels obsequis i els trofeus que es van entregar als jugadors; la de la FECDAS pel seu suport i, finalment, la de tots els col·laboradors, pares i jugadors que han fet possible que aquest Open Internacional hagi assolit l’alt nivell de professionalitat exigit.

Arnau Sastre (ISB)Consell Català de Ressuscistació Unió de Federacions Esportives de Catalunya Federació Espanyola d'Activitats Subquàtiques Confederació Mundial d'Activitats Subaquètiques

Generalitat de Catalunya - Secretaria General de lEsport
Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Copyright © 2019 FECDAS
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B