INTRANET FECDAS    CONTACTAR FECDAS GESTIÓ
 NOSALTRES
 AGENDA OFICIAL FECDAS
 AGENDA D´ACTIVITATS CLUBS
 CLUBS ESPORTIUS
 CENTRES ASSOCIATS
 GALERIES AUDIOVISUALS
 ESCOLA CATALANA  D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES
 
 ÀREES
  FECDAS
  Apnea
  Busseig de competició
  Busseig adaptat
  Busseig en altura
  Busseig esportiu
  Fotografia subaquàtica
  Fotosub apnea
  Hoquei subaquàtic
  Patrimoni natural subaquàtic i medi ambient
  Medicina
  Natació amb aletes
  Normativa i legislació
  Orientació subaquàtica
  Pesca submarina
  Protecció Patrimoni Arq. Sub.
  Rugbi subaquàtic
  Sota l’aigua en igualtat
  Vídeo subaquàtic
  Altres
 PROPERES ACTIVITATS
Dissabte 30 juny, 2018
XIX Open Internacional de Barcelona
Diumenge 01 juliol, 2018
V OPEN IMATGESUB C.N.P.S.
Diumenge 01 juliol, 2018
V OPEN IMATGESUB C.N.P.S.
Diumenge 01 juliol, 2018
XVIII Competició FOTOSUB APNEA ACASCB SFG
Dissabte 07 juliol, 2018
II Interclubs Apnea Skaphos Palamós
 AGENDA SOCIAL CLUBS
08/07/2018 UNIO SUBAQUATICA SABADELL "UNISUB"
Neteja de fons marí
13/07/2018 SASBA
XVIII Open Nocturn de fotografia submarina ciutat de Badalona
NOTICIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES Tornar enrera
Dilluns 10 juliol, 2017
20 fotògrafs prenen part en el XVII Open nocturn del SASBA
El XVII Open Nocturn de Fotografia Submarina Ciutat de Badalona que organitza el club de busseig SASBA ha tingut lloc els dies 7 i 8 de juliol.

En aquesta edició han participat 20 fotògrafs dividits en les categories de càmera digital compacta i càmera digital rèflex, amb 10 concursants en cadascuna de les categories.
 
FotoLa prova s’ha desenvolupat el divendres 7 de juliol a Badalona, en el tram de platja comprès entre la seu del club SASBA i el Pont del Petroli. La immersió es va realitzar sense incidències entre les deu i les dotze de la nit –l’horari establert per l’organització- tot i que la presència de mar de fons va dificultar l’entrada i la sortida de l’aigua i la presa de fotografies als participants.

El matí del dissabte 8, els fotògrafs van indicar mitjançant el formulari de la web del club la col·lecció de 6 fotografies escollides per la competició i les col·leccions van ser valorades pel jurat via internet durant la tarda.

Al sopar de clausura es va fer el passi de les col·leccions i es va revelar la classificació general i els tres primers classificats de cada categoria.

El David Antoja, del CN Bétulo, es va coronar com a primer classificat en la categoria de càmera digital rèflex, seguit pel David Marfil, de Marendins, en segona posició i amb el Jordi Riba, de The Busseing Pallars, en tercera posició.

En la categoria de digital compacta, el guanyador va ser l’Oriol Domingo, del club The Busseing Pallars, seguit del Toni Ortega, del club SASBA, i del Carlos Lado, del Club Subaquàtic Pallars, en tercera posició.

La gran protagonista de la nit va ser novament la fauna autòctona del fons sorrenc de la costa badalonina i la fauna instal·lada a l’estructura submergida del Pont del Petroli, retratada en unes hores de gran activitat que és desconeguda per molts bussejadors.

FotoLa celebració de la XVII edició del concurs prova que la convocatòria s’ha consolidat al llarg dels anys i el volum de l’assistència permet pensar que l’open nocturn ha esdevingut una cita ineludible en el calendari gràcies al seu caràcter obert i popular i a la participació en les categories fotogràfiques existents tant de fotògrafs novells com d’experimentats.

L’equip organitzador de l’Open Nocturn de Fotografia Submarina SASBA Ciutat de Badalona agraeix als participants, socis, simpatitzants i patrocinadors la seva participació i col·laboració en l’èxit d’aquesta nova edició, la número 17. Us esperem a la propera!

SASBAConsell Català de Ressuscistació Unió de Federacions Esportives de Catalunya Federació Espanyola d'Activitats Subquàtiques Confederació Mundial d'Activitats Subaquètiques

Generalitat de Catalunya - Secretaria General de lEsport
Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Copyright © 2018 FECDAS
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B