INTRANET FECDAS    CONTACTAR FECDAS GESTIÓ
 NOSALTRES
 AGENDA OFICIAL FECDAS
 AGENDA D´ACTIVITATS CLUBS
 CLUBS ESPORTIUS
 CENTRES ASSOCIATS
 GALERIES AUDIOVISUALS
 ESCOLA CATALANA  D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES
 
 ÀREES
  FECDAS
  Apnea
  Busseig de competició
  Busseig adaptat
  Busseig en altura
  Busseig esportiu
  Fotografia subaquàtica
  Fotosub apnea
  Hoquei subaquàtic
  Patrimoni natural subaquàtic i medi ambient
  Medicina
  Natació amb aletes
  Normativa i legislació
  Orientació subaquàtica
  Pesca submarina
  Protecció Patrimoni Arq. Sub.
  Rugbi subaquàtic
  Sota l’aigua en igualtat
  Vídeo subaquàtic
  Tir subaquàtic
  Altres
 PROPERES ACTIVITATS
Dimarts 01 gener, 2019
TORNEIG DELS PIRINEUS
Dissabte 19 gener, 2019
3a Jornada de la Lliga catalana de Natació amb ale
Dissabte 26 gener, 2019
MOSTREIG FONS MARÍ ZONA FÒRUM
Divendres 01 febrer, 2019
III Open GEAS de l'Empordà Ciutat de Figueres
Divendres 01 febrer, 2019
19e Memorial Bostjana Masareca
 AGENDA SOCIAL CLUBS
NOTICIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES Tornar enrera
Dilluns 12 juny, 2017
El Jordi Riba i el Marc Pedrals mantenen el títol de Campions de Catalunya d’Imatge submarina
El Jordi Riba, en Fotografia, i el Marc Pedrals, en Vídeo, revaliden el títol de Campions de Catalunya d’Imatge submarina el 2017.

La comunicació pública dels resultats del Campionat de Catalunya d’Imatge submarina ha tingut lloc a Mataró el diumenge 11 de juny en un acte que ha comptat amb la presència de representants de l’Ajuntament de la ciutat maresmenca –Núria Calpe, segona tinent d’alcalde i regidora delegada de Via Pública, Equipaments i Espais Públics, i  Josep Maria Font, regidor delegat d´Esports.

El Campionat de Catalunya d’Imatge submarina, que ha comptat amb el suport de l’empresa especialitzada Cressi, va tenir lloc el cap de setmana del 27 i el 28 de maig.

Un cop presentades les seleccions de fotografies submarines –tres d’ambient; tres de peixos i tres de macro no peixos- i els vídeos –que tenien la posidònia com a tema obligat de referència- i després que s’han dut a terme les sessions dels jurats corresponents a cadascuna de les disciplines, el pòdium es manté invariable en relació als seus titulars principals.

FotoEn l’àmbit fotogràfic, l’equip del Jordi Riba i la Chari González –del club The Busseing Pallars- es manté com a número 1 amb 261 punts, seguit a una distància curtíssima per l’equip del Miqui Rosa i la Senda Jiménez, del club Masbuceo, –amb 257 punts- i el del Ferran Sánchez i la Cristina Molnar, del club CE Ictínio, amb 255.

La quarta posició ja marca una distància un pèl de res més perceptible: l’ha feta l’equip del Jordi Lopesino i el Pol Garriga, amb 229 punts, que té al darrere els equips de l’Antonio Segura i el Ferran López – amb 218 punts- i el de l'Ana Lama i l’Eduardo Pérez –amb 213 punts.

Tots tres equips pertanyen al club SPAS, que ha estat el coorganitzador del Campionat de Catalunya d’Imatge submarina 2017.
Amb un altre petit salt en la puntuació s’arriba a la sisena plaça, que té com protagonista l’equip del Joan Barcia i l’Eva Cruz, del club Octopus-sub, –amb 191 punts.

El segueixen l’equip de l’Òscar Montferrer i la Sabine Michel, de l’SPAS, –amb 186 punts; el del Joan Solé i l’Antoni González, amb 165 punts; i el del Txema Báñez i l’Alexandra Mezquita, amb 142 punts, que és el que tanca la llista dels classificats. Tant l’un com l’altre formen part del club Octopus-sub.

FotoPel que fa a l’altra disciplina que conforma el Campionat de Catalunya d’Imatge submarina, la primera posició la reté el Marc Pedrals fent equip amb el Pep Fillat –del club The Busseing Pallars-, amb 141 punts.

El Carles Xifré i la Íngrid Garcia fan la segona posició amb 131 punts i el Ferran Roure i l’Àlex Turrión, la tercera amb 129 punts.

La classificació la tanca l’equip del Jesús Fernández i l’Ana Isabel Puyal, del CN Poble Nou, amb 117 punts.

La realització d’aquest Campionat de Catalunya d’Imatge submarina 2017 a les aigües de Mataró ha comptat amb el suport inequívoc de Port Mataró tant durant l’acte de lliurament de premis com en el cap de setmana de la realització de la prova, per a la qual es va comptar amb els serveis del centre de busseig Blaumar.Consell Català de Ressuscistació Unió de Federacions Esportives de Catalunya Federació Espanyola d'Activitats Subquàtiques Confederació Mundial d'Activitats Subaquètiques

Generalitat de Catalunya - Secretaria General de lEsport
Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Copyright © 2018 FECDAS
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B