INTRANET FECDAS    CONTACTAR FECDAS GESTIÓ
 NOSALTRES
 AGENDA OFICIAL FECDAS
 AGENDA D´ACTIVITATS CLUBS
 CLUBS ESPORTIUS
 CENTRES ASSOCIATS
 GALERIES AUDIOVISUALS
 ESCOLA CATALANA  D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES
 
 ÀREES
  FECDAS
  Apnea
  Busseig de competició
  Busseig en altura
  Busseig esportiu
  Fotografia subaquàtica
  Fotosub apnea
  Hoquei subaquàtic
  Medi ambient
  Medicina
  Natació amb aletes
  Normativa i legislació
  Orientació subaquàtica
  Pesca submarina
  Protecció Patrimoni Arq. Sub.
  Rugbi subaquàtic
  Vídeo subaquàtic
  Altres
 PROPERES ACTIVITATS
Diumenge 30 abril, 2017
CC1 - I Trofeu Fotosub Apnea Palafrugell
Dilluns 01 maig, 2017
CC3 - XV Open Apnea Skaphos
Dissabte 06 maig, 2017
6a Jornada de Lliga Catalana 2016/2017
Diumenge 07 maig, 2017
I Open Divers Videosub 2017
Diumenge 07 maig, 2017
II Open Divers Fotosub 2017 - Sel. Camp. Cat
 AGENDA SOCIAL CLUBS
06/05/2017 SPAS
Taller de FotoSub Apnea
17/06/2017 Club Nàutic Port de la Selva
7a Jornada de Neteja del Fons Marí
07/07/2017 SASBA
XVII Open Nocturn de fotografia submarina ciutat de Badalona
17/09/2017 MOLA MOLA
XVI Fotosub Social Mola Mola Club
NOTICIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES Tornar enrera
Dimecres 12 abril, 2017
El SES Tarragona manté la gestió del Parc Subaquàtic de Tarragona fins al 2022
El BOE del 10 d’abril inclou la resolució que concedeix al SES Tarragona la gestió del Parc Subaquàtic tarragoní.

La comunicació pública sobre la zona terrestre del Parc Subaquàtic de Tarragona que apareix al Butlletí Oficial de l’Estat oficialitza la resolució favorable de la concessió administrativa sota l'epígraf Ministeri de Foment (BOE de 10/04 / 2017 - Secció V) resolució de l'Autoritat Portuària de Tarragona per la qual es fa públic l'atorgament a Societat d'Exploracions Submarines (SES) de la concessió administrativa "Instal·lacions per a la pràctica d'activitats subaquàtiques". Referència Concurs 2017-22794.

FotoAquesta concessió administrativa té una durada de cinc anys i comporta, en la pràctica, el reconeixement de la bona feina que ha estat fent el SES Tarragona.

La implicació del club no només té a veure amb la creació i la conservació del Parc Subaquàtic –que existeix gràcies al club federat- sinó també amb la gestió de les instal·lacions i l’accés a la làmina d’aigua, en què ha estat col·laborador imprescindible de les autoritats tarragonines des de l’any passat.

Encara en relació al Parc Subaquàtic de Tarragona, el SES Tarragona ha signat aquest mes d’abril un contracte per a la gestió indirecta del parc ampliat per a l'any 2017.

Aquest contracte, entre d’altres qüestions, estableix els períodes d'obertura i d’activitat efectiva del Parc Subaquàtic.

Així, s’estableix que la temporada baixa comprèn els períodes que van de l'1 d'abril al 16 de juny i de l’1 d'octubre al 31 de desembre i permet la realització d’activitats els dissabtes, els diumenges i els festius des de les 9 del matí fins a les 3 de la tarda.

Al seu torn, la temporada alta comença el 17 de juny i acaba el 30 de setembre i permet la pràctica de les activitats subaquàtiques des de les 9 del matí fins a les 7 del vespre de dilluns a diumenge.

L’accés al Parc Subaquàtic establert per les autoritats portuàries manté el mecanisme que es va posar en marxa l’any passat: cal fer una petició al grup de gestió. La documentació i els procediments estan a l’abast del públic en general a l’adreça d’internet http://www.sestarragona.es/ca/.


L’obertura del Parc Subaquàtic de Tarragona es preveu que es faci efectiva el dissabte 29 d’abril vinent –en coincidència amb el cap de setmana llarg de l’1 de maig-.
En circumstancies normals, el Parc Subaquàtic hauria entrat abans en servei però les llevantades, aquest any, no han estat gens amables amb l’entorn físic del Port de Tarragona. És per això que encara ara s’estan duent a terme tasques de reparació dels desperfectes que va provocar el temporal de gener, que va deixar inoperatiu el Parc
Subaquàtic.Consell Català de Ressuscistació Unió de Federacions Esportives de Catalunya Federació Espanyola d'Activitats Subquàtiques Confederació Mundial d'Activitats Subaquètiques

Generalitat de Catalunya - Secretaria General de lEsport
Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Copyright © 2017 FECDAS
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B