INTRANET FECDAS    CONTACTAR FECDAS GESTIÓ
 NOSALTRES
 AGENDA OFICIAL FECDAS
 AGENDA D´ACTIVITATS CLUBS
 CLUBS ESPORTIUS
 CENTRES ASSOCIATS
 GALERIES AUDIOVISUALS
 ESCOLA CATALANA  D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES
 
 ÀREES
  FECDAS
  Apnea
  Busseig de competició
  Busseig adaptat
  Busseig en altura
  Busseig esportiu
  Fotografia subaquàtica
  Fotosub apnea
  Hoquei subaquàtic
  Patrimoni natural subaquàtic i medi ambient
  Medicina
  Natació amb aletes
  Normativa i legislació
  Orientació subaquàtica
  Pesca submarina
  Protecció Patrimoni Arq. Sub.
  Rugbi subaquàtic
  Sota l’aigua en igualtat
  Vídeo subaquàtic
  Tir subaquàtic
  Altres
 PROPERES ACTIVITATS
Divendres 23 novembre, 2018
Champions Cup Berlin
Diumenge 25 novembre, 2018
XXXIX Trofeu Skaphos Palamós Individual
Dissabte 01 desembre, 2018
La Marató 2018
Dimarts 11 desembre, 2018
Assemblea general de clubs de la FECDAS
 AGENDA SOCIAL CLUBS
NOTICIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES Tornar enrera
Dimecres 12 abril, 2017
El SES Tarragona manté la gestió del Parc Subaquàtic de Tarragona fins al 2022
El BOE del 10 d’abril inclou la resolució que concedeix al SES Tarragona la gestió del Parc Subaquàtic tarragoní.

La comunicació pública sobre la zona terrestre del Parc Subaquàtic de Tarragona que apareix al Butlletí Oficial de l’Estat oficialitza la resolució favorable de la concessió administrativa sota l'epígraf Ministeri de Foment (BOE de 10/04 / 2017 - Secció V) resolució de l'Autoritat Portuària de Tarragona per la qual es fa públic l'atorgament a Societat d'Exploracions Submarines (SES) de la concessió administrativa "Instal·lacions per a la pràctica d'activitats subaquàtiques". Referència Concurs 2017-22794.

FotoAquesta concessió administrativa té una durada de cinc anys i comporta, en la pràctica, el reconeixement de la bona feina que ha estat fent el SES Tarragona.

La implicació del club no només té a veure amb la creació i la conservació del Parc Subaquàtic –que existeix gràcies al club federat- sinó també amb la gestió de les instal·lacions i l’accés a la làmina d’aigua, en què ha estat col·laborador imprescindible de les autoritats tarragonines des de l’any passat.

Encara en relació al Parc Subaquàtic de Tarragona, el SES Tarragona ha signat aquest mes d’abril un contracte per a la gestió indirecta del parc ampliat per a l'any 2017.

Aquest contracte, entre d’altres qüestions, estableix els períodes d'obertura i d’activitat efectiva del Parc Subaquàtic.

Així, s’estableix que la temporada baixa comprèn els períodes que van de l'1 d'abril al 16 de juny i de l’1 d'octubre al 31 de desembre i permet la realització d’activitats els dissabtes, els diumenges i els festius des de les 9 del matí fins a les 3 de la tarda.

Al seu torn, la temporada alta comença el 17 de juny i acaba el 30 de setembre i permet la pràctica de les activitats subaquàtiques des de les 9 del matí fins a les 7 del vespre de dilluns a diumenge.

L’accés al Parc Subaquàtic establert per les autoritats portuàries manté el mecanisme que es va posar en marxa l’any passat: cal fer una petició al grup de gestió. La documentació i els procediments estan a l’abast del públic en general a l’adreça d’internet http://www.sestarragona.es/ca/.


L’obertura del Parc Subaquàtic de Tarragona es preveu que es faci efectiva el dissabte 29 d’abril vinent –en coincidència amb el cap de setmana llarg de l’1 de maig-.
En circumstancies normals, el Parc Subaquàtic hauria entrat abans en servei però les llevantades, aquest any, no han estat gens amables amb l’entorn físic del Port de Tarragona. És per això que encara ara s’estan duent a terme tasques de reparació dels desperfectes que va provocar el temporal de gener, que va deixar inoperatiu el Parc
Subaquàtic.Consell Català de Ressuscistació Unió de Federacions Esportives de Catalunya Federació Espanyola d'Activitats Subquàtiques Confederació Mundial d'Activitats Subaquètiques

Generalitat de Catalunya - Secretaria General de lEsport
Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Copyright © 2018 FECDAS
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B