INTRANET FECDAS    CONTACTAR FECDAS GESTIÓ
 NOSALTRES
 AGENDA OFICIAL FECDAS
 AGENDA D´ACTIVITATS CLUBS
 CLUBS ESPORTIUS
 CENTRES ASSOCIATS
 GALERIES AUDIOVISUALS
 ESCOLA CATALANA  D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES
 
 ÀREES
  FECDAS
  Apnea
  Busseig de competició
  Busseig en altura
  Busseig esportiu
  Fotografia subaquàtica
  Fotosub apnea
  Hoquei subaquàtic
  Medi ambient
  Medicina
  Natació amb aletes
  Normativa i legislació
  Orientació subaquàtica
  Pesca submarina
  Protecció Patrimoni Arq. Sub.
  Rugbi subaquàtic
  Vídeo subaquàtic
  Altres
 PROPERES ACTIVITATS
Dissabte 01 abril, 2017
II Open GEAS de l'Empordà Ciutat de Figueres
Diumenge 02 abril, 2017
CC2 - II Selectiva
Diumenge 02 abril, 2017
CC2-Open Apnea Barcelona
Diumenge 02 abril, 2017
Introducció a l’arqueologia subaquàtica. Passat i
Diumenge 09 abril, 2017
2n Open Octupus-Sub Imatge - Sel. Camp. Cat.
 AGENDA SOCIAL CLUBS
04/04/2017 MASBUCEO
Curso de Trímix Normóxico
17/06/2017 Club Nàutic Port de la Selva
7a Jornada de Neteja del Fons Marí
07/07/2017 SASBA
XVII Open Nocturn de fotografia submarina ciutat de Badalona
22/10/2017 MOLA MOLA
XVI Fotosub Vila de Blanes
NOTICIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES Tornar enrera
Dijous 09 març, 2017
L’Hospitalet de Llobregat i Sant Feliu de Guíxols acullen el Campionat d’Hivern de Natació amb aletes que guanya el CE Mediterran
Les instal·lacions Piscines Municipals de l’Hospitalet de Llobregat i les de la Corxera, a Sant Feliu de Guíxols, acullen el Campionat de Catalunya d’Hivern de Natació amb aletes, que té com a triomfador el club CE Mediterrani.

FotoEls esportistes del club del barri barceloní de Sants van rendir al màxim i van aconseguir imposar el seu domini en bona part de les diferents proves que formaven les dues cites amb el bo i millor dels tres clubs federats que van prendre part en la competició.

Així, en la jornada de l’11 de febrer, que va tenir com a club coorganitzador el CN l’Hospitalet i que va reunir esportistes de les categories sènior i júnior, els nedadors i nedadores del CE Mediterrani van fer la primer aposició amb 1.325 punts –amb 628 obtinguts pels i les sèniors i 697 pels i les júniors.

La segona posició la va fer el club amfitrió, que va assolir els 1.083 punts -608 de sèniors, 475 de júniors- i la tercera, l’AC Xaloc, amb 904 punts -422 dels i les sèniors i 482 dels i les júniors.

Aquesta jornada va acollir un moment emotiu quan el President de la FECDAS va lliurar una placa d’homenatge a la Pepi Morales i l’Antonio Garcia.

Tots dos han sorprés aquest any el món de la Natació amb aletes en fer saber que han decidit deixar el món de l’arbitratge després de tres dècades de dedicació i presència constant en proves de Natació amb aletes en totes les seves modalitats i categories.

Foto

Una setmana i un dia després, el 19 de febrer, ara a Sant Feliu de Guíxols amb l’AC Xaloc com a club amfitrió, la posició dels clubs un cop acabada la competició es va mantenir.

El lloc alt del podi en la jornada cadet – infantil del Campionat de Catalunya de Natació amb aletes d’Hivern el va  ocupar el CE Mediterrani amb 900 punts -430 obtinguts pels i les cadets i 470, pels i les infantils.

La segona plaça queda per al nouvingut CN l’Hospitalet –que s’estrena aquesta temporada com a club de Natació amb aletes- amb 787 punts -305 guanyats en les proves de cadets i 482 en les d’infantil- i la tercera, per a l’AC Xaloc, amb 749 punts -269 provinents de la categoria cadets i 480, de la d’infantils, en què excel·leixen.

FotoConsell Català de Ressuscistació Unió de Federacions Esportives de Catalunya Federació Espanyola d'Activitats Subquàtiques Confederació Mundial d'Activitats Subaquètiques

Generalitat de Catalunya - Secretaria General de lEsport
Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Copyright © 2017 FECDAS
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B