INTRANET FECDAS    CONTACTAR FECDAS GESTIÓ
 NOSALTRES
 AGENDA OFICIAL FECDAS
 AGENDA D´ACTIVITATS CLUBS
 CLUBS ESPORTIUS
 CENTRES ASSOCIATS
 GALERIES AUDIOVISUALS
 ESCOLA CATALANA  D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES
 
 ÀREES
  FECDAS
  Apnea
  Busseig de competició
  Busseig adaptat
  Busseig en altura
  Busseig esportiu
  Fotografia subaquàtica
  Fotosub apnea
  Hoquei subaquàtic
  Medi ambient
  Medicina
  Natació amb aletes
  Normativa i legislació
  Orientació subaquàtica
  Pesca submarina
  Protecció Patrimoni Arq. Sub.
  Rugbi subaquàtic
  Sota l’aigua en igualtat
  Vídeo subaquàtic
  Altres
 PROPERES ACTIVITATS
 AGENDA SOCIAL CLUBS
NOTICIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES Tornar enrera
Dimarts 10 gener, 2017
La FECDAS fa un pas més cap a la digitalització total
La FECDAS introdueix aquest 2017 el format digital en la totalitat de les seves llicències federatives.

Els primers a gaudir dels avantatges de la digitalització de la llicència federativa han estat els i les esportistes que practiquen les disciplines de la Natació amb aletes, el Rugbi subaquàtic i l’Hoquei subaquàtic.

ImatgeLes llicències federatives de les persones que practiquen aquestes modalitats d’esports subaquàtics es van emetre el setembre passat només en el format digital. Aquest format, que és interactiu, permet que el titular de la llicència accedeixi, de manera directa a través dels hiperenllaços corresponents a la pòlissa de l’assegurança, al protocol que cal seguir en el cas que es produeixi un incident i al comunicat que cal emprar en el contacte amb l’empresa asseguradora.

La bona resposta que ha obtingut aquest pas endavant en el procés de digitalització de la FECDAS és el que avala el pas següent: en la primera setmana del 2017 ja hi ha una quantitat important de clubs federats que han optat per la digitalització: els seus socis i sòcies ja compten amb la versió de llicència federativa que poden dur arreu en el mòbil, en una tauleta o en qualsevol giny que permeti una connexió a Internet.

La digitalització de la llicència federativa vol potenciar-ne l’ús i el valor i vehicular de manera senzilla tota la informació que hi està o que hi pugui estar relacionada.

Aquest 2017, per facilitar l’adaptació a les possibilitats de la versió  digital de la llicència federativa, els clubs poden fer-la conviure amb el format tradicional per tal que, al 2108, els seus socis i sòcies la visquin amb naturalitat quan s’implanti com a format preferent.Consell Català de Ressuscistació Unió de Federacions Esportives de Catalunya Federació Espanyola d'Activitats Subquàtiques Confederació Mundial d'Activitats Subaquètiques

Generalitat de Catalunya - Secretaria General de lEsport
Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Copyright © 2017 FECDAS
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B