INTRANET FECDAS    CONTACTAR FECDAS GESTIÓ
 NOSALTRES
 AGENDA OFICIAL FECDAS
 AGENDA D´ACTIVITATS CLUBS
 CLUBS ESPORTIUS
 CENTRES ASSOCIATS
 GALERIES AUDIOVISUALS
 ECAS - ESCOLA CATALANA
 D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES
 
 ÀREES
  FECDAS
  Apnea
  Busseig de competició
  Busseig adaptat
  Busseig en altura
  Busseig esportiu
  Fotografia subaquàtica
  Fotosub apnea
  Hoquei subaquàtic
  Patrimoni natural subaquàtic i medi ambient
  Medicina
  Natació amb aletes
  Normativa i legislació
  Orientació subaquàtica
  Pesca submarina
  Protecció Patrimoni Arq. Sub.
  Rugbi subaquàtic
  Sota l’aigua en igualtat
  Vídeo subaquàtic
  Tir subaquàtic
  Altres
 PROPERES ACTIVITATS
Diumenge 05 juliol, 2020
SUSPESA-VII OPEN IMATGESUB C.N.P.S.
Diumenge 05 juliol, 2020
SUSPESA-VII OPEN IMATGESUB C.N.P.S.
Dimecres 08 juliol, 2020
BATEGOS DE SUBMARINISME PERSONES AMB CARDIOPATIES
Divendres 10 juliol, 2020
SUSPESA-XX OPEN NOCTURN de Fotografia Submarina
Dissabte 11 juliol, 2020
FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA D'IMATGE 2020
 AGENDA SOCIAL CLUBS
NOTICIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES Tornar enrera
Dilluns 21 novembre, 2016
El Club GEAS i els Intrèpids Seitons revaliden el títol de campions de Catalunya d'Hoquei subaquàtic
El Club GEAS de l'Empordà, de Figueres, en categoria aboluta, i el Club Esportiu Intrèpids Seitons del Barcelonès, de Sant Adrià del Besòs, en categoria infantil revaliden els títols de Campió de Catalunya d'Hoquei Subaquàtic.
El 15 Campionat de Catalunya d'Hoquei subaquàtic va tenir lloc el dissabte 19 de novembre de 2016. La piscina interior de 50 m de les Piscines Carles Ibars (complex esportiu Can Llonch) del Club Natació Sabadell va acollir l'edició, com ja s'ha fet tradició. L'organització d'aquest campionat va venir de la mà de la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques i de l'equip d'hoquei subaquàtic Cas Català de Sabadell.

Cinc equips en la categoria absoluta i tres en la categoria infantil es van donar cita en una jornada que va transcórrer, com és habitual, enmig del bon ambient entre tots els equips participants.
Després d'un enfrontament de tots contra tots i les finals de les respectives categories, la classificació va quedar conformada de la següent manera: l'equip amfitrió -Cas Català de Sabadell- va quedar en la cinquena posició de la categoria absoluta, per darrere de l'Intrèpids Seitons del Barcelonès A, que van quedar quart. La tercera posició va ser pel combinat format pel SES Tarraco i part de l'equip convidat de Vitòria. En segona posició va quedar l'equip ISB 1. El GEAS de l'Empordà es va proclamar triomfador d'aquest Campionat.
Pel que fa a la categoria infantil/juvenil, l'equip Anxovetes de l'Empordà va quedar en tercera posició, per darrere de l'equip convidat Daulphy Club Perpignan, que van quedar segons. Els campions d'aquesta categoria va ser l'equip ISB Alfa de Barcelona.
Cal agrair la participació del grup Cobega, que va patrocinar aquest acte amb begudes Powerade per a tots els esportistes. Gràcies també a Ferrero Iberica i Kinder, que va proporcionar dolços per a tots els participants i els trofeus de la categoria infantil.
A més, es va comptar amb la presència de Bbosi, dissenyadors i fabricants de banyadors d'hoquei subaquàtic i d'altres esports d'aigua.

Especial menció mereixen també els voluntaris (en Jordi, l'Adrià, la Sara, l'Andrea, la Paula i en Jose fent de submarinista) que van ajudar en l'organització del campionat i la bona disposició del Club Natació Sabadell i el seu personal per acollir aquest esdeveniment esportiu tan assenyalat en el calendari de l'Hoquei subaquàtic.

 
Voluntaris (l'Adrià, en Jordi, la Sara, la Paula i l'Andrea)

 

 

 

 Article escrit per José Carlos Muñoz Lasala, de l'equip Cas Català de Sabadell.Consell Català de Ressuscistació Unió de Federacions Esportives de Catalunya Federació Espanyola d'Activitats Subquàtiques Confederació Mundial d'Activitats Subaquètiques

Generalitat de Catalunya - Secretaria General de lEsport
Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Copyright © 2020 FECDAS
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B