INTRANET FECDAS    CONTACTAR FECDAS GESTIÓ
 NOSALTRES
 AGENDA OFICIAL FECDAS
 AGENDA D´ACTIVITATS CLUBS
 CLUBS ESPORTIUS
 CENTRES ASSOCIATS
 GALERIES AUDIOVISUALS
 ECAS - ESCOLA CATALANA
 D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES
 
 ÀREES
  FECDAS
  Apnea
  Busseig de competició
  Busseig adaptat
  Busseig en altura
  Busseig esportiu
  Fotografia subaquàtica
  Fotosub apnea
  Hoquei subaquàtic
  Patrimoni natural subaquàtic i medi ambient
  Medicina
  Natació amb aletes
  Normativa i legislació
  Orientació subaquàtica
  Pesca submarina
  Protecció Patrimoni Arq. Sub.
  Rugbi subaquàtic
  Sota l’aigua en igualtat
  Vídeo subaquàtic
  Tir subaquàtic
  Altres
 PROPERES ACTIVITATS
Dissabte 19 octubre, 2019
COPA4 - XVIII FOTOSUB APNEA LLANÇÀ-COLERA ACASCB
Diumenge 20 octubre, 2019
Comp. PESCA SUB IND ESP. CB SUD-LLORET ACESUBGI
Diumenge 20 octubre, 2019
Seguiment de l’evolució de la Posidònia Camp-1
Dissabte 26 octubre, 2019
1a Jornada de la Lliga catalana de Natació amb al
Dissabte 26 octubre, 2019
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TIR SUBAQUÀTIC
 AGENDA SOCIAL CLUBS
04/11/2019 Club Esportiu Mossos d'Esquadra
I Promoció CEME - Busseig amb Vestit Sec
19/12/2019 AES NEPTUNO
Tiro subacuatico finales
NOTICIES DE LA FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES Tornar enrera
Divendres 11 desembre, 2015
Les noies del BCN Rugby Subaquatic obtenen la sisena posició en la Champions Cup a Berlin
L'equip femeni del club BCN Rugby Subaquàtic aconsegueixen la sisena posició en l'edició berlinesa de la prova Champions Cup.

L'últim cap de setmana de novembre s'ha celebrat la Champions Cup de Berlín, un gran torneig molt esperat en el món del Rugbi subaquàtic perquè reuneix els millors equips de cada país europeu i alguns dels d'altres  continents. Per a aquesta temporada, les noies de l'equip BCN Rugby Subaquàtic van aconseguir una plaça per anar-hi en quedar  campiones d'Espanya.

La Champions Cup es va dur a terme els dies 27, 28 i 29 de novembre a les piscines Stadbad II Wilmersdorf  de Berlín. Formen un complex petit però que acull una piscina amb dimensions de 3,53 m de fondària i 9 x 12 m de superfície.

Per aquest torneig tots els arbitres han d'estar certificats per la CMAS i els partits consten de dues parts de 10 minuts cadascuna, tan per al campionat masculí com per al femení. La categoria femenina la formaven 9 equips repartits en 3 grups: el BCN Rugbi  Subaquàtic estava en el tercer grup, juntament amb els equips d' Stuttgart (Alemanya) i Black Mermaids (Suècia). 

FotoL'equip català va comptar amb 14 jugadores, l'entrenador i dos assistents. La primera reunió de l'equip es va dur a terme a l'hostal, on es van presentar totes explicant quines eren les  motivacions per a jugar al rugbi subaquàtic i on l'entrenador va donar les primeres pautes que haurien de seguir en el partit. Ja al vespre, en la piscina, els entrenadors van dirigir un bon escalfament per poder jugar el primer partit contra Stuttgart (Alemanya), un partit molt complicat en què es jugava contra les favorites. Un spoiler: van acabar guanyant el campionat.

El resultat final d'aquest partit, encara que no fos favorable al BCN Rugby Sub (0-1), va ser molt bo perquè en cap moment es van baixar les defenses i es va demostrar una excel∙lent connexió entre totes.

En la primera part es va mantenir l'empat a zero i això va fer que l'equip alemany hagués d'incorporar les seves millors jugadores en la segona part per marcar el gol del partit.

El dissabte pel matí es va jugar el segon partit del grup contra les Black Mermaids (Suècia), un equip fort en què es va obtenir un empat a zero: va caldre anar als penaltis i es va guanyar 2-1! Amb aquest partidàs, les noies del BCN Rugbi Sub es van plantar amb possibilitats d'estar entre les posicions primera i sisena i va fer que juguéssin contra un altre gran equip mundialment conegut, les Orcas (Colòmbia). Aquest partit va ser molt complicat: es va patir un 0-3 en la primera part però en la segona es va fer suar de valent a les Orcas: es va defensar molt bé i no van poder marcar cap més gol.

Perdre aquest partit va col∙locar el BCN Rugby subaquàtic en la lluita entre per a la quarta, cinquena i sisena plaça del campionat.

A la tarda, es va jugar el quart partit del campionat contra un altre equip molt potent, les noruegues NTNUI-DG. El partit es va perdre per un 0-1, però també va ser un partit molt igualat.

L'últim dia del torneig, després de llevar-se ben d'hora, les jugadores van anar cap a la piscina on les esperava l'últim i cinquè partit, ara contra el FIRS (Itàlia). Aquest partit va ser molt vibrant perquè es va jugar a l'atac molta estona i es va demostrar que hi havia moltes ganes de guanyar-lo. Finalment, va acabar en empat a 0 i es va decidir en els penaltis, quan les italianes van guanyar en la tercera ronda.

Finalment, les noies del BCN Rugby Subaquàtic van obtenir la sisena posició en aquest campionat. Van acabar molt cansades, però molt orgulloses d'aquest fantàstic resultat obtingut sobretot perquè sempre van estar lluitant fins el final i van demostrar que no perdíen les esperances en cap moment. Després de l'últim partit, van aflorar totes les emocions de les esportistes en forma de llàgrimes i de felicitat: es va celebrar la gran connexió que van formar com a equip i es van agrair les precioses paraules que van dedicar a l'equip  tant la  capitana com la presidenta del club, l'entrenador i algunes jugadores. La prova del bon torneig que es va fer: molts equips les van felicitar per com havien jugat.Consell Català de Ressuscistació Unió de Federacions Esportives de Catalunya Federació Espanyola d'Activitats Subquàtiques Confederació Mundial d'Activitats Subaquètiques

Generalitat de Catalunya - Secretaria General de lEsport
Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Copyright © 2019 FECDAS
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B