NOSALTRES
 CALENDARI DELS CURSOS
 GALERIA D´IMATGES
 PREGUNTES MÉS FREQÜENTS
 
ESCOLA
INTRANET ESCOLA
 E-Mail:  
 Password:  
 Nou usuari
 Ha oblidat la seva contrasenya?
ESCOLA
  Busseig recreatiu (119)
  Imatge subaquàtica (3)
Qui som?      Informació de l`Escola Catalana
 

L'escola catalana d'activitats subaquatiques forma part de la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques (FECDAS) i du a terme la formació d'instructors, arbitres, comissaris, jutges i jurats en les diferents disciplines esportives que conformen la federació. Totes elles estan reconegudes per la Confederació Mundial d'Activitats Subaquàtiques (CMAS).

L'Escola tutela la qualitat en la formació tant pel que fa als cursos de busseig recreatiu a càrrec dels clubs afiliats i centres adherits com pel que fa a la formació d'instructors, arbitres, comissaris, jutges i jurats de les diferents disciplines.

  

Novetats
   
On som:
  Moll de la Vela, 1 (Zona Fòrum)
  08930 - Sant Adrià de Besòs
   
   
  Com s'hi arriba en cotxe:
  Si se circula per l’avinguda Diagonal, cal baixar en direcció mar pel carrer Selva de Mar. Quan s'arriba al final -hi ha la platja-, cal girar obligatòriament a l’esquerra, continuar recte fins que es passa per sota d'un pont i, aleshores, girar immediatament a la dreta (hi ha un rètol en què hi posa Federació Catalana de Vela).
Cal seguir el carrer fins que s'arriba a una tanca de control. Per passar-la,  cal dir que es va a la FECDAS.
Un cop superat el punt de control, cal seguir en direcció al mar. Quan s'arriba al final cal girar a l’esquerra i seguir fins que s'arriba al costat de l'edifici de la placa fotovoltaica. La seu de la FECDAS està a tocar del mar en una construcció de planta baixa.  
  Com s'hi arriba amb transport públic:
 

El transport públic que té parada més a prop de la seu de la FECDAS és el tramvia en la línia T4 del TRAMBesòs ( http://www.trenscat.com/tram/trambesos_ct.html). La parada és Fòrum.
Un cop fora del tramvia, cal deixar l'Avinguda Diagonal i la rambla de Prim a l'esquena i travessar, en aquest ordre, la plaça d'Ernest Lluch, la plaça del Fòrum i l'amfiteatre. Cal seguir endavant en el mateix sentit de la marxa, baixar unes escales i arribar fins al mar.
La seu de la FECDAS esta en l'edifici baix que queda a mà esquerra.

No gaire lluny de la parada del TRAMBesòs hi ha la parada El Maresme/Fòrum de la línia 4 del Metro de Barcelona ( http://www.tmb.cat/ca/detall-linia-metro/-/linia/L4). Des del carrer de Llull, cal anar a la Rambla de Prim i tombar a la dreta fins a la plaça de Diagonal Mar. Des d'aquesta plaça, cal enfilar la plaça d'Ernest Lluch i seguir les indicacions ja ressenyades.

FECDAS
Copyright © 2020 ESCOLA
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B FECDAS