NOSALTRES
 CALENDARI DELS CURSOS
 GALERIA D´IMATGES
 PREGUNTES MÉS FREQÜENTS
 
ESCOLA
INTRANET ESCOLA
 E-Mail:  
 Password:  
 Nou usuari
 Ha oblidat la seva contrasenya?
ESCOLA
  Busseig recreatiu (119)
  Imatge subaquàtica (3)
NOTICIES
 
Calendari de cursos per a instructors i instructores FECDAS per al 2017 Dijous 09 març, 2017

Pel que fa als i les Guies de grup, cal recordar que la formació recau en els clubs, que són els que assumeixen la impartició de les classes, i que la responsabilitat de l’examen recau en l’Escola  Catalana de Busseig amb Escafandre Autònom (ECBAE).

El calendari d’exàmens previstos per a l’obtenció del títol de Guia de grup per a aquest 2017 té com a dates possibles el 20 de març; el 6 i el 27 d’abril; l’11 i el 25 de maig; el 8 i el 29 de juny; el 6 i el 27 de juliol; el 13 i el 27 de setembre; el 5 i el 19 d’octubre i el 9 i el 23 de novembre.

FotoAquests exàmens es duen a terme a la seu de la FECDAS però també hi ha la possibilitat de dur-los a terme en la seu del club que ho demani en les dates previstes o en dates diferents que s’adaptin amb més comoditat a les necessitats del club formador.

En l’àmbit dels cursos per a Instructors i Instructores, n’hi ha previstes per a la categoria d’Instructor/a 1 Estrella (I1E) i la de Instructor/a 2 estrelles  (I2E).

Els cursos per a I1E comencen el 4 de maig, el primer, i l’1 d setembre, el segon. Es duen a terme durant quatre caps de setmana amb classes els divendres a la tarda; els dissabtes, matí i tarda i els diumenges, fins al migdia.

Aquesta formació permet aconseguir, en cas d’aprovar les assignatures corresponents, les titulacions d’Instructor/a de Suport vital bàsic; d’Administració d’oxigen; de Navegació  subaquàtica; de Busseig nocturn i de Salvament i rescat.

Per accedir a aquest curs, cal comptar amb un mínim de 150 immersions certificades. A banda, mentre els i les Guies de grup poden accedir de manera directa, les persones amb titulació de Bussejador/a 3 Estrelles caldrà que superin una prova d’accés -programades per al 14 d’abril i el 14 de juliol.

Cal recordar que les persones que ja tenen titulació com a Instructor o Instructora poden inscriure’s parcialment en aquests cursos per optar a la titulació d’algunes de les especialitats que hi ha incloses.

CartellPel que fa als curs d’I2E, es va posar en marxa amb plena ocupació el 2 de març.

Aquest curs inclou les especialitats d’Instructor/a de Busseig amb nítrox i d’Instructor/a de Busseig adaptat.

Encara en l’àmbit dels cursos de busseig esportiu per a instructors/es, està previst dur a terme sessions dedicades a les especialitats de Busseig amb vestit sec –el 9 d’abril i el 18 de novembre-; de Muntatge lateral –el 9 de juny-; de Busseig en derelictes –el 14 d’octubre-; d’Introtec –el 8 d’abril; el 16 de setembre i el 19 de novembre- i de Busseig amb nítrox –el 9 de desembre.

El calendari de l’ECBAE per al 2017 el tanquen les activitats previstes per a la branca del busseig tècnic.

En l’àmbit dels cursos de bussejador per a Instructors/es, el 18 de març i el 7 de juliol comencen cursos dedicats al Trímix Hipòxic i el 2 de juny i el 6 d’octubre, d’altres de dedicats als Trímix normòxic.

La planificació inclou també la celebració de dos cursos d’Instructor/a de Nítrox Tècnic, previstos per al 13 de maig i per al 2 de desembre i un de Trímix Hipòxic el 3 de novembre.

En paral·lel al calendari previst, l’ECBAE està completament oberta a la realització de cursos no prevists si la quantitat d’alumnes que hi mostren interès els fan factibles.

Copyright © 2020 ESCOLA
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B FECDAS