NOSALTRES
 CALENDARI DELS CURSOS
 GALERIA D´IMATGES
 PREGUNTES MÉS FREQÜENTS
 
ESCOLA
INTRANET ESCOLA
 E-Mail:  
 Password:  
 Nou usuari
 Ha oblidat la seva contrasenya?
ESCOLA
  Busseig recreatiu (119)
  Imatge subaquàtica (3)
NOTICIES
 
Cursos d’instructors i instructores Introtec i de busseig amb vestit sec al desembre Dimarts 10 novembre, 2015

Amb aquesta sessió doble adreçada al col·lectiu d’instructors i instructores, l’Escola Catalana de Busseig amb Escafandre Autònom (ECBAE) posarà el punt final al calendari de cursos d’aquest 2015.

El dissabte 19 de desembre es fa el curs d’instructor/a de l’especialitat Introtec, que és necessari per a la progressió en l’àmbit del busseig tècnic en la categoria d’instructor/a –per fer, per exemple, cursos com ara el d’Instructor/a de Busseig en coves 1.

Aquest curs, que té un preu de 160 euros, consta d’una sessió teòrica; d’una de pràctica en sec dedicada al muntatge de l’equipament tècnic en funció de les diferents configuracions possibles i una de pràctica en piscina.

L’endemà, el diumenge 20 de setembre, es farà el segon curs del cap de setmana. Aquest altre curs està pensat per a la formació d’Instructors i instructores de Busseig amb vestit sec i cal comptar amb ell si, per exemple, es té al cap la idea de progressar en l’àmbit del busseig sota gel.

El curs té un preu de 130 euros i consta de dues sessions: una de teòrica i una de pràctica que es durà a terme en una piscina.

Per rebre informació sobre aquests cursos i per a inscriure-s’hi, cal contactar amb l’Albert Batalla a través dels números de telèfon 93 356 05 43 o 620 282 939 o de l’adreça de correu electrònic a.batalla@fecdas.cat.

Cartell

Copyright © 2020 ESCOLA
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B FECDAS