NOSALTRES
 CALENDARI DELS CURSOS
 GALERIA D´IMATGES
 PREGUNTES MÉS FREQÜENTS
 
ESCOLA
INTRANET ESCOLA
 E-Mail:  
 Password:  
 Nou usuari
 Ha oblidat la seva contrasenya?
ESCOLA
  Busseig recreatiu (119)
  Imatge subaquàtica (3)
NOTICIES
 
Calendari de cursos d’instructor/es per al 2015 Dijous 22 gener, 2015

L’any acadèmic comença el 29 de gener amb el curs d’Instructor/a 1 Estrella que començarà a la seu de la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (FECDAS), a Sant Adrià de Besòs.

Aquest curs també tindrà edicions a Sant Adrià de Besòs el 5 de juny i el 2 d’octubre i se’n farà un a Tarragona que començarà el 27 de març.

CartellPel que fa als cursos d’Instructor/a 2 Estrelles, està previst que se’n facin dues edicions, una que començarà el 29 de gener i una altra que començarà el 2 d’octubre. Totes dues es faran a Sant Adrià de Besòs.

Pel que fa als cursos d’especialitats, començaran el cap de setmana del 28-29 de març amb el d’Instructor/a de Vestit sec – Busseig sota gel sempre i quan les condicions meteorològiques –que faci prou fred, en aquest cas- ho permetin.

A mitjans d’abril, el cap de setmana del 18-19, es farà un curs d’Instructor/a de Busseig adaptat.

El maig serà més dens, amb la convocatòria d’un curs d’Instructor/a de Grutes per al 16 de maig i un d’Instructor/a de Restes per al 30 de maig.

En l’àmbit del busseig tècnic, es farà cursos d’Instructor/a de Nítrox Tècnic a Blanes –el mes de març- i a Tarragona –el mes d’abril.

Per poder inscriures com a alumne en aquestes dues convocatòries per al curs d’Instructor/a de Nítrox Tècnic, cal estar titulat com a Instructor/a 2 Estrelles; Instructor/a Nítrox i Bussejador/a Trímix normòxic.

D’altra banda, hi ha la previsió de fer un curs d’Instructor/a d’Introtec al mes d’abril.

En paral·lel a aquest calendari, els instructors i instructores que ho desitgin, poden matricular-se als cursos d’especialitats que formen part dels continguts dels cursos generals destinats a la formació d’Instructor/a 1 Estrella i d’Instructor/a 2 Estrelles.

Aquestes especialitats són: Suport vital bàsic; Salvament i rescat; Navegació;
Administració d’oxigen; Nítrox, Busseig nocturn i Busseig amb tub.
La informació sobre les dates en què es faran aquests cursos i qualsevol altra informació suplementària relacionada amb el conjunt de l’any acadèmic que proposa l’Escola Catalana d’Activitats Subaquàtiques es pot sol·licitar a l’adreça de correu electrònic secretari@fecdas.cat.

Copyright © 2020 ESCOLA
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B FECDAS