NOSALTRES
 CALENDARI DELS CURSOS
 GALERIA D´IMATGES
 PREGUNTES MÉS FREQÜENTS
 
ESCOLA
INTRANET ESCOLA
 E-Mail:  
 Password:  
 Nou usuari
 Ha oblidat la seva contrasenya?
ESCOLA
  Busseig recreatiu (119)
  Imatge subaquàtica (3)
NOTICIES
 
Curs en línia 'Iniciació a la fotografia subaquàtica' Dijous 01 gener, 2015

La Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (FECDAS) compta amb un  curs d’iniciació a la fotografia subaquàtica a la seva plataforma de cursos en línia.

Aquest  curs està dedicat a la introducció al món de la fotografia submarina i fa atenció a les dades i a l’equipament amb què cal comptar a l’hora de començar a fer camí com a fotosub.

FotoAixí, fa referència a l’equipament indispensable per a la fotografia subaquàtica –càmeres reflex o compactes; caixes estanques...- i, també, a processos com ara el d’edició i el de preparació del document original per a la seva distribució en àmbits com ara les xarxes socials.

En el seu entorn informàtic, Iniciació a la Fotografia subaquàtica s’afegeix al Curs de formació de jurats, que va ser el primer a formar part d’aquesta via d’ensenyament que promou la FECDAS.

La informació que constitueix el cos d’Iniciació a la Fotografia subaquàtica és útil tant per a la realització de fotografies submarines amb el mètode clàssic com per a la pràctica de la fotografia submarina en apnea, una disciplina que té una importància i una presència creixents.

La plataforma de cursos en línia de la FECDAS incorporarà properament noves propostes formatives.

Aquests cursos estan oberts a qualsevol persona que els vulgui fer tot i que no estigui federada.

Aquest enllaç us durà al lloc d’arrencada dels cursos en línia: www.fecdas.cat/formacioenlinia

Copyright © 2020 ESCOLA
Federació Catalana d`Activitats Subaquàtiques NIF: Q5855006B FECDAS